Yonex

Yonex SHT CEFIRO

Tenisová obuv

(2112014698)

Kód: 2112014698

nehodnoceno 0x

Popis

Yonex SHT CEFIRO

Tenisová obuv Yonex SHT CEFIRO s výbornou stabilitou, zlepšenou prodyšností svršku obuvi; podrážka ze speciální, odolné gumové směsi s profilem rybí kosti a nebarvící úpravou, která nezanechává stopy (Non-Marking); výbornou oporu chodila zajišťuje speciální torzní systém (Power sheet torsion), integrovaný ve středu obuvi, který chrání klenbu nohy.

  • Power Cushion - díky této technologii jsou maximálně tlumeny nárazy i otřesy při hře
  • Quattro Fit - čtyři klíčové oblasti přizpůsobení obuvi - 1.řeší optimální prostor v oblasti prstů, 2.nová technologie tvarování obuvi (špička-střed-pata) zajišťuje pevnější držení nohy, 3. vyšší stabilita a pevnost pro pohodlnou hru, 4. rychlá odezva při práci nohou
  • Power Sheet Torsion - zachovává torzní stabilitu boty při prudkých změnách směru

Specifikace

Kód produktu 2112014698
Kód dodavatele 2112014698
Svršek polyurethanová syntetická kůže + polyesterová prodyšná vrstva
Mezipodešev Power Cushion
Podešev guma

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla