Wilson

Wilson ULTRA 108 V3.0

Výkonnostní tenisová raketa

(6111085021)

Kód: 6111085021

nehodnoceno 0x

Popis

Wilson ULTRA 108 V3.0

Výkonnostní tenisová raketa Wilson ULTRA 108 V3.0 je velmi lehká a má velkou hlavu s největším sweet spotem v řadě ULTRA pro maximální razanci a toleranci. Geometrie rámu a technologie Power Rib zajišťují dokonalou stabilitu a větší sílu úderů.

  • technologie Crush Zone umožňuje strunám delší kontakt s míčkem a tím generují větší energii
  • údery jsou měkčí a příjemnější pro paži
  • dokonalá stabilita a větší síla úderů díky technologii Power Rib

Specifikace

Kód produktu 6111085021
Kód dodavatele 6111085021
Vyvážení 34,5 cm
Výplet ano
Vzor výpletu 16 x 18
Profil rámu 26-27.5-25
Kolekce 2022
Délka 69.22 cm
Hmotnost 260 g
Velikost hlavy 697.03 cm2
Technologie CRUSH ZONE, POWER RIB
Kolekce Wilson Ultra

Použité technologie

CRUSH ZONE

Technologie Crush Zone představuje inovativní systém průchodek, který se při úderu stlačí, čímž zvyšuje dobu setrvání míčku na strunách, což přináší lepší cit a více energie pro silnější odpaly.

POWER RIB

Integrovaná geometrie krčku, která přináší větší stabilitu a zabraňuje kroucení rámu.

Kolekce

Wilson Ultra

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat tenisovou raketu

  • Vyvážení rakety - parametr, který se významně podílí na určení vlastností rakety. Vyvážení do hlavy pomůže zesílit úder, vyvážení do ruky poskytuje maximální kontrolu nad raketou a super obratnost. Od každého trochu nabízí vyvážení na střed.
  • Velikost hlavy - začátečníci potřebují raketu s větší hlavou, čímž získají vyšší pravděpodobnost, že míček trefí správně. Pokud již zvládáte techniku, koukněte po raketě s hlavou menší.
  • Hmotnost - váha rakety ovlivňuje míru obratnosti a také tvrdost úderu. Pro začátečníky jsou vhodné rakety lehčí, které budou snadněji ovládat. Pokročilí hráči zvládnou i ty těžší, se kterými bude jejich úder razantnější.
  • Rám rakety - širší rám zvyšuje sílu úderu rakety a jeho tuhost má vliv na cit pro hru. Čím flexibilnější je, tím lepší herní cit máte. 
  • Výplet - výpletem rakety se zabývají především pokročilí hráči, kteří již přesně vědí, co pro svou hru potřebují. Důležitá je jeho hustota a napětí.
  • Délka rakety - standardně se délka raket pohybuje od 680 do 690 mm. Delší rakety dosahují až 715 mm. Ideální délku dětské tenisové rakety určuje výška dítěte.
  • Šířka gripu - pro pevný úchop s citem je třeba vybrat správně širokou rukojeť rakety. Při tom je třeba počítat také s tím, jestli budete chtít používat horní omotávku.

 

Více informací zde