Wilson

Wilson ROLAND GARROS EQUIPE HP

Rekreační tenisová raketa

(131701)

Kód: 131701

nehodnoceno 0x

Popis

Wilson ROLAND GARROS EQUIPE HP

Rekreační tenisová raketa Wilson ROLAND GARROS EQUIPE HP je lehká a snadno ovladatelná. Se středně velkou hlavou poskytuje optimální kontrolu a přesnost. Vhodná pro středně pokročilé hráče, kteří chtějí spolehlivou raketu.
  • perimetrický váhový systém pro lepší torzní stabilitu
  • středně velká hlava poskytuje lepší cit a kontrolu
  • design inspirovaný stylem a elegancí Roland Garros

Specifikace

Kód produktu 131701
Kód dodavatele WR085910U
Vyvážení 34 cm
Výplet ano
Vzor výpletu 16 x 19
Kolekce 2022
Délka 68.6 cm
Hmotnost 302 g
Velikost hlavy 645 cm2
Kolekce Wilson Roland Garros
Barva Modrá, Bílá

Kolekce

Wilson Roland Garros

French Open, známý pod názvem Roland Garros je druhý ze čtyř tenisových turnajů nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hraný na přelomu května a června.

Úvodní ročník se konal v roce 1891 pod názvem Championnat de France. Až do počátku otevřené éry tenisu se v angličtině jmenoval French Championships. V sezóně 1968 byl pak turnaj jako první z grandslamů otevřen profesionálním tenistům, což odráží část „Open“ v názvu.

Hodnocení

5
1
4
3
3
0
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: 3
Mihai
12.12.2023
Velikost: 3
Lubomír
23.11.2023
Velikost: 3
IRINEL
16.6.2023
Velikost: 3
Romana
13.7.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat tenisovou raketu

  • Vyvážení rakety - parametr, který se významně podílí na určení vlastností rakety. Vyvážení do hlavy pomůže zesílit úder, vyvážení do ruky poskytuje maximální kontrolu nad raketou a super obratnost. Od každého trochu nabízí vyvážení na střed.
  • Velikost hlavy - začátečníci potřebují raketu s větší hlavou, čímž získají vyšší pravděpodobnost, že míček trefí správně. Pokud již zvládáte techniku, koukněte po raketě s hlavou menší.
  • Hmotnost - váha rakety ovlivňuje míru obratnosti a také tvrdost úderu. Pro začátečníky jsou vhodné rakety lehčí, které budou snadněji ovládat. Pokročilí hráči zvládnou i ty těžší, se kterými bude jejich úder razantnější.
  • Rám rakety - širší rám zvyšuje sílu úderu rakety a jeho tuhost má vliv na cit pro hru. Čím flexibilnější je, tím lepší herní cit máte. 
  • Výplet - výpletem rakety se zabývají především pokročilí hráči, kteří již přesně vědí, co pro svou hru potřebují. Důležitá je jeho hustota a napětí.
  • Délka rakety - standardně se délka raket pohybuje od 680 do 690 mm. Delší rakety dosahují až 715 mm. Ideální délku dětské tenisové rakety určuje výška dítěte.
  • Šířka gripu - pro pevný úchop s citem je třeba vybrat správně širokou rukojeť rakety. Při tom je třeba počítat také s tím, jestli budete chtít používat horní omotávku.

 

Více informací zde

Wilson ROLAND GARROS EQUIPE HP

Cena: 1 749 Kč