Wilson

Wilson BLADE FEEL 103

Rekreační tenisová raketa

(163530)

Kód: 163530

nehodnoceno 0x

Popis

Wilson BLADE FEEL 103

Rekreační tenisová raketa Wilson BLADE FEEL 103, velikost hlavy 103 (664 cm²), pletení 16x20, spojuje krásný design inspirovaný výkonnostní řadou Blade s všestranným výkonem pro středně pokročilé rekreační hráče. Raketa má grafitovou kompozitní konstrukci, která zpevňuje rám rakety pro vynikající kombinaci síly, kontroly a citu. Systém Perimeter Weighting (PWS) přidává dodatečnou hmotu po stranách rakety na 3 a 9 "hodinách" pro lepší torzní stabilitu při úderech mimo osu rakety.

  • Systém Perimeter Weighting System (PWS) přidává dodatečnou hmotu po stranách rakety na 3 a 9 "hodinách" pro lepší torzní stabilitu při úderech mimo osu rakety
  • středně velká hlava pro lepší cit a kontrolu
  • perforovaný grip Cushion Aire pro větší pohodlí a absorpci vlhkosti

Specifikace

Kód produktu 163530
Kód dodavatele WR117510U
Materiál grafit
Vyvážení 34 cm
Výplet ano
Vzor výpletu 16 x 20
Profil rámu 23 FB
Kolekce 2023
Délka 68.6 cm
Hmotnost 280 g
Velikost hlavy 664 cm2
Technologie PERIMETER WEIGHTING SYSTEM (PWS)
Kolekce Wilson Blade
Barva Zelená

Použité technologie

PERIMETER WEIGHTING SYSTEM (PWS)

Systém Perimeter Weighting System (PWS) přidává dodatečnou hmotu po stranách rakety na 3 a 9 "hodinách" pro lepší torzní stabilitu při úderech mimo osu rakety.

Kolekce

Wilson Blade

Řada tenisových raket BLADE je oblíbeným modelem pro hráče s útočným stylem. Agresivní hra s kontrolou vlastních míčů. 

Hodnocení

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: 3
Anonym
19.2.2024
Velikost: 2
Josef
13.2.2024
Velikost: 3
Lukáš
26.7.2023
Velikost: 2
Nádherná
Ľubomír
30.4.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat tenisovou raketu

  • Vyvážení rakety - parametr, který se významně podílí na určení vlastností rakety. Vyvážení do hlavy pomůže zesílit úder, vyvážení do ruky poskytuje maximální kontrolu nad raketou a super obratnost. Od každého trochu nabízí vyvážení na střed.
  • Velikost hlavy - začátečníci potřebují raketu s větší hlavou, čímž získají vyšší pravděpodobnost, že míček trefí správně. Pokud již zvládáte techniku, koukněte po raketě s hlavou menší.
  • Hmotnost - váha rakety ovlivňuje míru obratnosti a také tvrdost úderu. Pro začátečníky jsou vhodné rakety lehčí, které budou snadněji ovládat. Pokročilí hráči zvládnou i ty těžší, se kterými bude jejich úder razantnější.
  • Rám rakety - širší rám zvyšuje sílu úderu rakety a jeho tuhost má vliv na cit pro hru. Čím flexibilnější je, tím lepší herní cit máte. 
  • Výplet - výpletem rakety se zabývají především pokročilí hráči, kteří již přesně vědí, co pro svou hru potřebují. Důležitá je jeho hustota a napětí.
  • Délka rakety - standardně se délka raket pohybuje od 680 do 690 mm. Delší rakety dosahují až 715 mm. Ideální délku dětské tenisové rakety určuje výška dítěte.
  • Šířka gripu - pro pevný úchop s citem je třeba vybrat správně širokou rukojeť rakety. Při tom je třeba počítat také s tím, jestli budete chtít používat horní omotávku.

 

Více informací zde