Vans

Vans UA ULTRARANGE HI DL MTE

Pánské kotníkové tenisky

(2262009184)

Kód: 2262009184

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA ULTRARANGE HI DL MTE

Dokonalý kousek pro všechny stylové muže, jsou pánské kotníkové tenisky Vans UA ULTRARANGE HI DL MTE. Tento model je díky odolnému materiálu naprosto ideální do sychravého počasí. Určitě tě nadchne klasické šněrování s plochými tkaničkami, ultra lehká pěnová podešev ULTRACUSH™ LITE a gumová podrážka s Wafle vzorem. Co víc si přát? Snad jen celočerné provedení, které dokonale doladí jakýkoliv tvůj outfit. Zažij pocit stylové dokonalosti se značkou Vans!
  • kotníkové provedení s kultovní Vans linií na boku boty
  • odolný materiál
  • ultra lehká pěnová podešev ULTRACUSH™ LITE pro dlouhotrvající komfort
  • polstrování v oblasti kotníku
  • zpevněná pata
  • podrážka s Waffle vzorem
  • vodoodpudivé
  • velice lehké

Specifikace

Kód produktu 2262009184
Kód dodavatele 2262009184
Svršek kůže, textilie
Podešev guma, Waffle
Technologie ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING
Kolekce Vans UltraRange, Vans MTE

Použité technologie

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Ultralehká a nízkoprofilová pěnová CMEVA podešev Vans ULTRACUSH™ LITE je anatomicky tvarovaná pro rychlé a citlivé odpružení. Poskytuje nejpřirozenější komfort při chůzi. - snižuje hmotnost a ...

Kolekce

Vans UltraRange

Inspirována světem dobrodružství nechala značka Vans vzniknout tomuto úžasnému modelu - Vans UltraRange. Byť vzhledově zapadá do rodiny tenisek Vans, jedná se o plně funkční kousek, který nabízí lehkost, prodyšný svršek a trakci vždy a všude.
Tento model tenisek tě má inspirovat k novým zážitkům, cestování a dobrodružství při každém kroku. No a jestli tomu nevěříš, tak si je prostě zkus!
 

Vans MTE

Kolekce Vans MTE je navržena tak, aby tě udržela v teple i za nepříznivého počasí. Prémiové voděodolné materiály ti umožní užít si zážitky naplno, ať je venku průtrž mračen, sníh či mráz.
Takže pokud chceš být i v zimě v teple a přitom nosit stylové kousky od Vans, neváhej!
 

Hodnocení

0

0 Hodnocení