Vans

Vans UA ULTRARANGE EXO

Dámské tenisky

(2233050631)

Kód: 2233050631

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA ULTRARANGE EXO

Zažij pocit lehkosti v těchto dámských sportovních teniskách Vans UA ULTRARANGE EXO v krásném designu. Boty jsouvyrobené v nízkém provedení s plochými tkaničkami, měkkou podešví UltraCush pro maximální komfort při nošení, a gumovou podrážkou s Waffle vzorem. Tak už na nic nečekej a obuj se do značky Vans.
  • klasické šněrování
  • nízké provedení s kultovní Vans linií na boku boty
  • textilní svršek se syntetickými prvky
  • měkká pěnová stélka
  • ultra lehká pěnová podešev ULTRACUSH™ LITE pro dlouhotrvající komfort

Specifikace

Kód produktu 2233050631
Kód dodavatele 2233050631
Svršek textilie, syntetika
Podešev guma, (ULTRACUSH™ LITE)
Technologie ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING, RAPIDWELD™
Kolekce Vans UltraRange

Použité technologie

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Ultralehká a nízkoprofilová pěnová CMEVA podešev Vans ULTRACUSH™ LITE je anatomicky tvarovaná pro rychlé a citlivé odpružení. Poskytuje nejpřirozenější komfort při chůzi. - snižuje hmotnost a ...

RAPIDWELD™

Pokročilá technologie RAPIDWELD™ nabízí extrémně odolný svar, který nahradil klasické šité spoje. Boty jsou tím o něco lehčí s pružnějším svrškem nabízejícím větší komfort.

Kolekce

Vans UltraRange

Inspirována světem dobrodružství nechala značka Vans vzniknout tomuto úžasnému modelu - Vans UltraRange. Byť vzhledově zapadá do rodiny tenisek Vans, jedná se o plně funkční kousek, který nabízí lehkost, prodyšný svršek a trakci vždy a všude.
Tento model tenisek tě má inspirovat k novým zážitkům, cestování a dobrodružství při každém kroku. No a jestli tomu nevěříš, tak si je prostě zkus!
 

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 39 EU (6 UK / 25 CM)
Monika
21.10.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.