Vans

Vans UA ULTRARANGE EXO SE

Dámské tenisky

(105630)

Kód: 105630

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA ULTRARANGE EXO SE

V téhle dámské obuvi Vans UA ULTRARANGE EXO SE zažijete dobrodružství a to nejlepší pohodlí i v těch nejnepříjemnějších dnech. Mezipodešev UltraCush Lite zajistí komfort a podporu. Gumová podrážka s obráceným waffle vzorem se postará o dokonalou přilnavost. Svršek obuvi je inspirovaný Old Schoolem a kombinuje odolnou syntetiku s pružným semišem. Tato speciální kolekce Vans 66 Supply pochází z militaristického prostředí.
  • klasické šněrování
  • kvalitní a pružný svršek obuvi
  • mezipodešev UltraCusch Lite zajistí pohodlí a podporu nohy
  • gumová podrážka pro lepší přilnavost

Specifikace

Kód produktu 105630
Kód dodavatele 105630
Svršek semiš, syntetika
Podešev guma
Technologie ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING
Kolekce Vans UltraRange, Vans 66 Supply

Použité technologie

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Ultralehká a nízkoprofilová pěnová CMEVA podešev Vans ULTRACUSH™ LITE je anatomicky tvarovaná pro rychlé a citlivé odpružení. Poskytuje nejpřirozenější komfort při chůzi. - snižuje hmotnost a ...

Kolekce

Vans UltraRange

Inspirována světem dobrodružství nechala značka Vans vzniknout tomuto úžasnému modelu - Vans UltraRange. Byť vzhledově zapadá do rodiny tenisek Vans, jedná se o plně funkční kousek, který nabízí lehkost, prodyšný svršek a trakci vždy a všude.
Tento model tenisek tě má inspirovat k novým zážitkům, cestování a dobrodružství při každém kroku. No a jestli tomu nevěříš, tak si je prostě zkus!
 

Vans 66 Supply

Tato stylová kolekce je inspirovaná vojenskou tematikou, takže v ní nechybí klasické zastoupení khaki barvy. Volnější střihy oděvů jsou pohodlné. V kolekci najdeš pánské i dámské oblečení, od triček v boyfriend střihu po zateplené zimní bundy. Tak neváhej už ani minutu a honem si pořiď některý z kousků této military kolekce. 

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 40 EU (6.5 UK / 25,5 CM)
Jaroslav
2.9.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.