Vans

Vans UA ULTRARANGE EXO NATIONALGEOGRAPHC

Dámské volnočasové boty

(2233050471)

Kód: 2233050471

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA ULTRARANGE EXO NATIONALGEOGRAPHC

Dámské volnočasové boty Vans UA ULTRARANGE EXO (NATIONALGEOGRAPHC) spadají do kolekce "National Geographic", která oslavuje 130 let brouzdání, zkoumání a hledání, takže koupí těchto bot tomu nejen přispěješ, ale zároveň s teniskami můžeš i ty procestovat svět. Syntetika společně s textilií na svršku obuvi je prodyšná a pružná, zatímco mezipodešev UltraCush bude pro tvé nohy jako peřinka. Gumová podrážka neklouže, takže se opravdu nemusíš bát s nimi vyběhnout někam na výlet. Pořiď si tyto boty inspirované Old-School stylem a buď trendy. 

  • klasické šněrování
  • prodyšný a odolný svršek obuvi
  • mezipodešev UltraCush je velice příjemná na noze
  • gumová podrážka pro lepší přilnavost

Specifikace

Kód produktu 2233050471
Kód dodavatele 2233050471
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev UltraCush
Podešev guma
Technologie ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING
Kolekce Vans X National Geographic

Použité technologie

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Ultralehká a nízkoprofilová pěnová CMEVA podešev Vans ULTRACUSH™ LITE je anatomicky tvarovaná pro rychlé a citlivé odpružení. Poskytuje nejpřirozenější komfort při chůzi. - snižuje hmotnost a ...

Kolekce

Vans X National Geographic

Kolekce Vans X National Geographic oslavuje 130 let nekonečného hledání a zkoumání. Kolekce má každý svůj jedinečný kousek. Snoubí se zde dobrodružství, věda, životní prostředí, vesmír, moře a jiné přírodní zajímavosti. 

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 40 EU (6.5 UK / 25,5 CM)
Helena
6.9.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.