Vans

Vans UA SK8-Hi (MULTI TROPIC)

Dámské kotníkové tenisky

(2233050549)

Kód: 2233050549

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA SK8-Hi (MULTI TROPIC)

Tenisky, které kombinují lehkost, styl a pohodlí, jsou dámské kotníkové tenisky Vans UA SK8-HI v trendy letním tropickém vzoru. Kotníkové provedení s klasickou Vans linií na boku, příjemné polstrování v oblasti kotníku a odolný svršek dělají z tohoto modelu kousek, který se velice rychle stane top kouskem ve tvém botníku. Ukaž všem, jaké značce fandíš, s těmito teniskami to půjde samo!

  • kotníkové provedení
  • Vans linie na boku boty
  • odolný svršek
  • klasické šněrování s kovovými očky
  • měkká pěnová stélka
  • polstrování v oblasti kotníku
  • zpevněná pata
  • podrážka s Waffle vzorem

Specifikace

Kód produktu 2233050549
Kód dodavatele 2233050549
Svršek textilie, semiš
Podešev guma
Kolekce Vans Sk8 HI, Vans Multi Tropic

Kolekce

Vans Sk8 HI

Proč jsou tenisky Vans SK8 „High“? Protože jejich polstrovaný vysoký límec měl předcházet zranění kotníku skateboardistů, pro které byl tento model vytvořen. Navíc se objevilo i větrání v oblasti prstů a kožené boční panely, které bránily rychlému opotřebení.
A byť byl tento model Vans SK8 Hi stvořen ke sportu, brzy se stal nedílnou součástí amerických punkových a rockových skupin a všech těch, jež je následovaly. Skupiny jako Gang Green, Suicidal Tendencies, ale i celebrity jako Alexa Chung, Kaney West či Steve Nash - ti všichni je mají v oblibě. A co ty?
 

Vans Multi Tropic

Připrav se na teplejší měsíce a nech se přenést do tropické džungle! Vans Multi Tropic přichází s exotickým vzorem na legendárních modelech bot Vans SK8-Hi, Old Skool, Authentic a Slip On. Pokud chceš svému outfitu dodat ještě větší šmrnc, najdeš tento vzor i na omezené kolekci oblečení. Nech do svého šatníku vstoupit styl a exotiku a podlehni kolekci Vans Multi Tropic!

Hodnocení

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 37 EU (4.5 UK / 23,5 CM)
Ilona
8.9.2022
Velikost: 40 EU (6.5 UK / 25,5 CM)
Marie
3.9.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.