Vans

Vans UA COMFY CUSH SLIP-ON

Unisex slip on boty

(2231098117)

Kód: 2231098117

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA COMFY CUSH SLIP-ON

Trendy kousek pro všechny Vans maniaky jsou unisex slip-on tenisky Vans UA COMFYCUSH SLIP-ON SF v úžasném šachovnicovém provedení. Tato novinka od značky Vans tě nadchne nejen svým vzhledem, ale i komfortem, který ti díky technologii ComfyCush zajistí. Navíc materiály používané při výrobě tohoto modelu neobsahují žádné vedlejší produkty živočišného původu, a proto jsou 100% veganské. Nastal čas se začít rozmazlovat. S novou kolekcí značky Vans to půjde samo!

  • nízké provedení s našitým látkovým štítkem s logem značky na boku boty
  • odolný svršek
  • elastické boční pásky pro snadné obutí
  • polstrovaný límec chránící nohu v oblasti kotníku
  • klasická gumová Waffle podrážka
  • hravý šachovnicový design

Specifikace

Kód produktu 2231098117
Kód dodavatele 2231098117
Svršek textilie
Podešev guma, Waffle
Kolekce Vans Slip On, Vans Comfy Cush

Kolekce

Vans Slip On

Klasika značky Vans – Slip-On, která zůstala od svého vzniku v roce 1966 věrná svému originálu, tě ohromí svým pohodlím a desítkami barevných variant.
Jednoduchý design Vans Slip-On a snadné obouvání oceníš při ranním spěchu do práce i na fesťáku. Jedná se prostě o must-have kousek, který ti mezi tvými teniskami nesmí chybět!
 

Vans Comfy Cush

Legendární značka Vans je sice věrná svým klasickým modelům, ale zároveň přichází s vychytanými inovacemi. Jednou z těchto inovací je i technologie ComfyCush, která přináší maximálně komfortní měkkou podešev, díky které budete mít nohu jako ve vatičce a každý krok tak pro vás bude lehoučký jako pírko... No dobrá, to zní trošku přemrštěně, ale můžete se spolehnout, že modely v kolekci ComfyCush budete díky pohodlnosti kterou nabízí opravdu milovat!

Hodnocení

0

0 Hodnocení