Vans

Vans UA CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC)

Dámské slip on tenisky

(2233050547)

Kód: 2233050547

nehodnoceno 0x

Popis

Vans UA CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC)

Nazouvací slip on boty jsou maximálně populární, a ty od Vans jsou navíc legendou. Model Vans CLASSIC SLIP-ON (MULTI TROPIC) se může pochlubit úchvatným tropickým vzorem, který jen tak někdo nepřehlédne! Tyhle nazouvací botky si tě navíc získají svým komfortem, takže v nich můžeš prochodit celé město, nebo protančit celou noc!

  • nízké provedení s našitým látkovým štítkem s logem značky na boku boty
  • elastické boční pásky pro snadné obutí
  • polstrovaný límec chránící nohu v oblasti kotníku
  • klasická gumová Waffle podešev

Specifikace

Kód produktu 2233050547
Kód dodavatele 2233050547
Svršek textilie
Podešev guma
Kolekce Vans Slip On, Vans Multi Tropic

Kolekce

Vans Slip On

Klasika značky Vans – Slip-On, která zůstala od svého vzniku v roce 1966 věrná svému originálu, tě ohromí svým pohodlím a desítkami barevných variant.
Jednoduchý design Vans Slip-On a snadné obouvání oceníš při ranním spěchu do práce i na fesťáku. Jedná se prostě o must-have kousek, který ti mezi tvými teniskami nesmí chybět!
 

Vans Multi Tropic

Připrav se na teplejší měsíce a nech se přenést do tropické džungle! Vans Multi Tropic přichází s exotickým vzorem na legendárních modelech bot Vans SK8-Hi, Old Skool, Authentic a Slip On. Pokud chceš svému outfitu dodat ještě větší šmrnc, najdeš tento vzor i na omezené kolekci oblečení. Nech do svého šatníku vstoupit styl a exotiku a podlehni kolekci Vans Multi Tropic!

Hodnocení

0

0 Hodnocení