Vans

Vans AUTHENTIC

Pánské tenisky

(2232058636)

Kód: 2232058636

nehodnoceno 0x

Popis

Vans AUTHENTIC

Dnes již kultovní model tenisek od značky Vans AUTHENTIC, který se vyrábí nepřetržitě od roku 1966, je tentokrát v nové barvě. Jejich nízké provedení na tkaničky s dvojitým prošitím hlavních švů a ultralehkou podešví ULTRACUSH™ LITE pro dlouhotrvající komfort si velice rychle oblíbíš. Navíc materiály použité při výrobě těchto tenisek (včetně lepidel) neobsahují žádné vedlejší produkty živočišného původu, a proto jsou 100% veganské. Spojení moderní technologie s klasickým designem dělá z tohoto modelu od značky Vans top kousek vhodný na každodenní nošení i večerní party. Buď in, buď Vans!

  • nízké provedení s nášivkou Vans na boku boty
  • klasické šněrování s kovovými očky
  • dvojité prošití hlavních švů
  • odolný plátěný svršek
  • ultra lehká pěnová podešev ULTRACUSH™ LITE pro dlouhotrvající komfort
  • 100% vegan provedení
  • kvalitní zpracování

Specifikace

Kód produktu 2232058636
Kód dodavatele 2232058636
Svršek textilie
Podešev ULTRACUSH™ LITE, guma
Technologie ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING
Kolekce Vans Authentic

Použité technologie

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Ultralehká a nízkoprofilová pěnová CMEVA podešev Vans ULTRACUSH™ LITE je anatomicky tvarovaná pro rychlé a citlivé odpružení. Poskytuje nejpřirozenější komfort při chůzi. - snižuje hmotnost a ...

Kolekce

Vans Authentic

Proč jsou tenisky Vans Authentic ty nejlepší tenisky všech dob? Protože od roku 1966, kdy vznikly jako tzv. „Style 44“, se vůbec nezměnily. Jsou tak krásně jednoduché, že se dají nosit úplně ke všemu a nedá se jim nic vytknout.
Tyto tenisky Vans totiž nabízí kvalitu za dostupnou cenu a můžeš je nosit ať ti je 9 nebo 90. A je úplně jedno, jestli chodíš ještě do školy nebo jsi někdo jako Aaron Smith, Justin Bieber nebo Nikki Reed, tyhle tenisky může nosit každý.

Hodnocení

0

0 Hodnocení