Under Armour

Under Armour TRIBASE REIGN 4 W

Dámské tréninkové boty

(124726)

Kód: 124726

nehodnoceno 0x

Popis

Under Armour TRIBASE REIGN 4 W

Dámská tréninková obuv Under Armour TRIBASE REIGN 4 W je vyrobena z lehké prodyšné síťoviny s vestavěnou odolností. Externí výztuž paty zlepšuje stabilitu a podporu. Strategické zóny v přední části chodidla zajistí větší pohyblivost a lepší přilnavost tam, kde je potřeba. Obuv má mezipodešev z pěny Micro G po celé délce pro maximálně citlivé odpružení.   Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.
  • technologie UA TriBase v podešvi maximalizuje kontakt se zemí v místech, kde to noha nejvíce potřebuje
  • celogumová podrážka obepíná boky pro větší odolnost
  • strategická gumová konstrukce pod špičkou pro silnější přilnavost k podlaze
  • konstrukce nízko nad zemí poskytuje lepší cit a přenos síly
  • svršek ze síťoviny
  • externí výztuž paty se speciálním hřbetem pro lepší stabilitu
  • strategické zóny flexibility a trakce v přední části chodidla
  • mezipodešev z pěny Micro G po celé délce pro maximálně citlivé odpružení
  • technologie UA TriBase v podešvi maximalizuje kontakt se zemí

Specifikace

Kód produktu 124726
Kód dodavatele 124726
Svršek 84 % textil, 16 % syntetika
Mezipodešev Micro G
Podešev guma
Technologie MICRO G®
Kolekce Tribase

Použité technologie

MICRO G®

Tenké, lehké, extra citlivé pěnové polstrování podpoří váš dlouhý krok a převede tlumená přistání do výbušných startů.   Ukázat všechny produkty

Kolekce

Tribase

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 40.5 EU (6.5 UK / 9 US / 26 CM)
super obuv na cviceni; bezne mam obuv 39; zde vel.40 tak akorat; na cviceni a beh mam v bote radeji vice mista vpredu, tak zvolena velik.40,5; naprosto pohodlna, stabilni obuv na jakekoliv cviceni ve fitku.
Anonym
12.5.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

 

Návod na změření chodidla