Under Armour

Under Armour HOVR PHANTOM 2 INKNT

Pánská běžecká obuv

(116757)

Kód: 116757

nehodnoceno 0x

Popis

Under Armour HOVR PHANTOM 2 INKNT

Pánská běžecká obuv Under Armour HOVR PHANTOM 2 INKNT se skvěle hodí na tvrdé městské povrchy. Kompresní síťovina Energy Web s pěnovým materiálem UA HOVR™ navrací pohlcenou energii zpět do každého kroku. Svršek z technologického úpletového materiálu obepne chodidlo pevně, téměř jako ponožka. Tvarovaný panel ve střední části boty zajistí lepší strukturu a měkké vnitřní odpružení. Ultra prodyšná stélka SpeedForm® 2.0 poskytuje dokonalý komfort. Boty mají plně gumovou podešev s unikátním vzorkem pro maximální trakci a odolnost. Externí výztuž paty zajišťuje maximální podporu stability.
  • tvarovaný panel ve střední části boty
  • ultra prodyšná stélka
  • maximální trakce a odolnost
  • externí výztuž paty pro maximální podporu a stabilitu
  • konstrukce boty s minimem švů

Specifikace

Kód produktu 116757
Kód dodavatele 116757
Svršek technologický úpletový materiál
Mezipodešev UA HOVR™, Energy Web
Podešev guma
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Technologie UA HOVR™

Použité technologie

UA HOVR™

POCIT NULOVÉ GRAVITACE + NÁVRATNOST ENERGIE Systém UA HOVR™ představuje dokonalou kombinaci tlumícího materiálu, výstelky, návratnosti energie a dlouhé životnosti. Hovr zachovává pocit ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
1

4 Hodnocení

Velikost: 42.5 EU (8 UK / 27 CM)
Anonym
15.11.2022
Velikost: 44 EU (9 UK / 28 CM)
Martin
4.10.2022
Byl jsem si boty vyzvednout, zpracování, došlap - vše výborné. ALE, prodavač neuměl zodpovědět můj dotaz, jak se dobíjí baterie. Nainstaloval jsem aplikaci MapMyRun do telefonu a zjistil jsem, že tento konkrétní kus vůbec nemá čidlo s BT, ani ho mít nemůže, protože boty nejsou
Anonym
5.8.2022
Velikost: 42 EU (7.5 UK / 26,5 CM)
Lukáš
9.5.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

 

Návod na změření chodidla