Under Armour

Under Armour HOVR INFINITE

Pánská běžecká obuv

(2281000779)

Kód: 2281000779

nehodnoceno 0x

Popis

Under Armour HOVR INFINITE

Pánské běžecké boty Under Armour HOVR INFINITE s neutrálním došlapem a moderního vzhledu s logem Under Armour na patě vám nesmí chybět pro vaše tréninky a závody. Boty jsou vybaveny UA Record Sensor™, což je senzor, který snímá v propojení s aplikací v telefonu vaše běžecké výkony. Zaznamenává, analyzuje a ukládá prakticky všechny běžecké metriky. Měkký úplet svršku rychle schne a poskytuje prodyšný, kompresní tvar, který dodává bezkonkurenční pohodlí. Externí výztuž skvěle uzamkne nohu v botě a zvyšuje odolnost obuvi. Stélka EVA skvěle kopíruje nohu a eliminuje prokluzování chodidla v botě. Podrážka z pevné gumy pokrývá zóny s vysokým nárazem, a tím redukuje opotřebování a celkově snižuje hmotnost. Použity jsou prvky z vysoce reflexního materiálu pro bezpečný trénink i za zhoršených světelných podmínek.
  • sensor, který je ukrytý v mezipodešvi, snímá vaše výkony, jež poté můžete analyzovat v aplikaci MapMyRun™
  • externí výztuž pro lepší fixaci a stabilitu
  • vysoce odolná podešev

Specifikace

Kód produktu 2281000779
Kód dodavatele 2281000779
Svršek síťovina
Mezipodešev Hovr
Podešev guma
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 29 mm pata/ 21 mm špička
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 305 g
Technologie UA HOVR™, UA Record Sensor™

Použité technologie

UA HOVR™

POCIT NULOVÉ GRAVITACE + NÁVRATNOST ENERGIE Systém UA HOVR™ představuje dokonalou kombinaci tlumícího materiálu, výstelky, návratnosti energie a dlouhé životnosti. Hovr zachovává pocit ...

UA Record Sensor™

Vestavěný Bluetooh snímač v obuvi UA Record Sensor™ se bezdrátově připojuje s aplikací UA MapMyRun a poskytuje podrobný přehled o běžeckých údajích jako jsou vzdálenost, tempo, kadence a délka ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (9.5 UK / 28,5 CM)
Anonym
7.7.2023
Velikost: 44 EU (9 UK / 28 CM)
Eva
14.4.2022
Velikost: 45.5 EU (10.5 UK / 29,5 CM)
Martin
29.6.2021
Anonym
29.7.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

 

Návod na změření chodidla