Under Armour

Under Armour HOVR DRIVE

Pánská golfová obuv

(146415)

Kód: 146415

nehodnoceno 0x

Popis

Under Armour HOVR DRIVE

Pánské golfové boty Under Armour HOVR DRIVE mají prodyšný a odolný svršek z mikrovlákna s voděodolnou úpravou, která vás udrží v suchu. Jsou vybaveny mezipodešví UA HOVR, která se používá u běžeckých bot a poskytuje pohodlí a podporu při došlapu. Podešev boty je pružná a zajišťuje stabilitu.
  • prodyšný svršek s nepromokavou membránou
  • tvarovaná pata je anatomicky navržena tak, aby zlepšila podporu a přizpůsobení
  • tvarovaná stélka EVA poskytuje pohodlí a podporu při došlapu
  • technologie UA HOVR podporuje přirozený pohyb chodidla a tlumí nárazy a vrací energii do každého kroku
  • podešev UA Rotational Resistance pro lehkou trakci, která podpoří váš švih
  • podrážka bez hrotů z TPU pro lehčí a pružnější pocit bez kompromisů a trakci
  • velikost E je navržena tak, aby lépe padla sportovcům se širokými chodidly

Specifikace

Kód produktu 146415
Kód dodavatele 146415
Svršek 100 % syntetická vlákna
Mezipodešev UA HOVR
Podešev TPU, UA Rotational Resistance
Voděodolnost ano
Technologie EVA, UA HOVR™

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

UA HOVR™

POCIT NULOVÉ GRAVITACE + NÁVRATNOST ENERGIE Systém UA HOVR™ představuje dokonalou kombinaci tlumícího materiálu, výstelky, návratnosti energie a dlouhé životnosti. Hovr zachovává pocit ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 42 EU (7.5 UK / 26,5 CM)
Jiří
28.5.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu. Především u sportovních bot Under Armour doporučujeme vybírat zhruba o půl čísla větší velikost než běžně nosíte.

 

Návod na změření chodidla