The North Face

The North Face ZANECK W

Dámská recyklovaná parka

(1192005770)

Kód: 1192005770

nehodnoceno 0x

Popis

The North Face ZANECK W

Dámská parka z recyklovaného materiálu The North Face ZANECK W je velmi jednoduchá a nenápadná. Ale nenechte se zmást jednoduchým zevnějškem. Díky technologii DryVent™ je prodyšná, nepromokavá a větruvzdorná. Je také vyrobena z recyklovaného polyesteru, což dává vyřazenému plastu nové využití a zabraňuje tomu, aby skončil na skládkách. Je použita prodyšná a lehká izolace Heatseeker™ Eco, která zajistí tepelný komfort. Díky prodlouženému střihu a elegantnímu designu budete vypadat stejně dobře při dojíždění do práce i na víkendové túře v přírodě. Obousměrný zip je chráněn klopou, která za nepříznivého počasí brání větru a vlhkosti proniknout dovnitř.
  • odnímatelná kožešina
  • možnost nastavit kapuci stahovací šňůrkou
  • nastavitelný pas
  • nastavitelné manžety
  • prošívání uvnitř

Specifikace

Kód produktu 1192005770
Kód dodavatele NF0A4M8YJK3
Materiál 100 % polyester (recyklovaný s úpravou DryVent™)
Zateplení Thermolite® Eco
Kapsa vnější 2 boční na zip
Kapsa vnitřní 1 na zip
Technologie HEATSEEKER™, DRYVENT™
Barva Černá, Bílá

Použité technologie

HEATSEEKER™

Původní syntetická izolační látka pro The North Face® produkty. Mezi základní vlastnosti patří vysoká odolnost proti mechanickému poškození, výborná komprese a výborný poměr tepelná izolace/hmotnost.

DRYVENT™

Vnější vrstva DryVent™ odpuzuje vodu z povrchu a chrání proti oděru, zatímco vnitřní vrstva odvádí vodní páry do vnější vrstvy. Konečným výsledkem je výjimečná voděodolná a prodyšná technologie, ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Kateřina
8.9.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

The North Face ZANECK W

Cena: 3 999 Kč