Suunto

Suunto AMBIT3 PEAK

Multifunkční hodinky

(7443000071)

Kód: 7443000071

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
12 149 Kč   Ušetříte: 11 151 Kč (91 %)

998 Kč s DPH

Popis

Suunto AMBIT3 PEAK

Suunto Ambit3 Peak – multisportovní zážitek - specializované funkce pro běh, plavání a cyklistiku. Novinka Suunto Ambit3 Peak disponuje všemi funkcemi, které potřebujete pro běh, plavání, jízdu na kole a multisportovní trénink. GPS vám navíc poskytne přesné informace o tempu, ukáže správný směr a cestu, zatímco monitor srdečního tepu vám umožňuje trénovat ve vaší ideální zóně.  Ambit3 Peak – zážitek z dobrodružství – vše v jednom pro sportovní aktivity a vaše dobrodružství. Novou vlajkovou lodí Suunto Ambit řady se stává Ambit3 Peak, nástupce oceněného modelu Suunto Ambit2. Přístroj pro skutečné dobrodruhy a sportovce, pro něž hlavní roli představují funkce jako: navigace po trase, barometr, výškoměr s funkcí FusedAltiTM, 3D kompas a další specifické outdoorové funkce. Robustní design, pouzdro vyztužené skelnými vlákny, luneta z nerezové oceli předurčují Ambit3 Peak k tomu, aby vydržel i v těch nejnáročnějších podmínkách při jakémkoliv dobrodružství. Nový Suunto Smart Sensor pro záznám tepové frekvence. Ve stejnou dobu Suunto představuje nové řešení pro monitorování tepové frekvence – Suunto Smart Sensor. Tato revoluční novinka je nejmenší Bluetooth Smart kompatibilní s tepovou frekvencí na trhu, pro přesné sledování srdeční frekvence a s maximálním komfortem. S využitím Movesense (TM) technologie (Suunto Smart Sensor) může být připojen k hrudnímu pásu nebo ke sportovnímu oblečení. Novinkou je po připojení k hrudnímu pásu, možnost využití i při plavání. Zatímco plavete, data srdeční frekvence se ukládají do snímače, po vynoření se z vody, data se přenesou do přístroje Ambit3 nebo do Suunto Movescount App. Suunto Smart Sensor je součástí jak Ambit3 Peak tak Ambit3 Sport HR verze. Lze jej také zakoupit samostatně a použít se Suunto Movescount App nebo s dalším Bluetooth Smart kompatibilním zařízením.

  • GPS časomíra
  • přepínání normálního a inverzního displeje (černý/bílý)
  • uživatelsky nastavitelné podsvícení
  • všestranný zámek tlačítek
  • funkce plavání se záznamem tepové frekvence dokáže rozpoznat styl, indikuje automatické intervaly a umožňuje měřit i na přírodních vodních plochách,
  • indikátor stavu baterie v procentech, režimy úspory energie
  • nastavitelný záznam hrudního pásu a baru/alti (1s, 10s), datový přenos a nabíjení usb kabelem
  • nastavení a přizpůsobení hodinek
  • pokročilé následné analýzy cvičení
  • tréninkový deník s podporou textů a obrázků
  • balení obsahuje: hodinky, napájecí USB kabel a uživatelskou příručku
  • minerální sklo
  • vícejazyčné uživatelské rozhraní (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

Specifikace

Kód produktu 7443000071
Kód dodavatele 7443000071
Materiál tělo z polyamidu se skleněnými vlákny, ocelová luneta
Baterie výdrž baterie s aktivní GPS: 200h při 60ti sekundovém intervalu, 30h při 5s intervalu, 20h při 1s intervalu, 30 dní s funkcemi výškoměr, kompas, barometr
Sklo minerální krystalické
Řemínek elastomer
Vodotěsnost 100 m (podle ISO 6425)
Podsvícení ano
Měření času ano
Měření tepu ne
Kalorie ano
Měření vzdálenosti ano
GPS GPS přijímač přímo v hodinkách - rychlost, vzdálenost a trasa
Kompatibilita Android 5.0 nebo novější, Bluetooth 4.0 nebo novější, iOS 10.0 nebo novější

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Výborná výdrž baterie. I po 15 hodinách při plném výkonu (bluetooth, GPS, záznam po 1 s) vydržely a ještě zůstalo cca 20 % energie. GPS přesná, jen při feratách se občas hůř chytala, ale na běh výborné.
Vojtěch
14.2.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.