Stiga

Stiga ROYAL 3-STAR WRB

Ping pongová pálka

(123741)

Kód: 123741

nehodnoceno 0x

Popis

Stiga ROYAL 3-STAR WRB

Exkluzivní STIGA Royal série nabízí tři pálky různých specifikací pro náročné hráče hledající ideální pálku pro svoji hru. Royal série byla vyvinuta ve spolupráci s hráči Čínského národního týmu (kde je STIGA oficiálním partnerem) a pálky využívají stejné technologie a potahy jako profesionální pálky STIGA. Vyberte si právě tu, která nejvíce vyhovuje Vaší hře. Pálky Royal série nabízí unikátní požitek ze hry. Baleny ve výjimečných obalech STIGA Royal. STIGA ROYAL 3-STAR WRB je vhodná pro všechny, kteří se chtějí zlepšovat a svou rychlou a precizní hrou porazit každého soupeře. Pálka má konkávní držátko. Potah pálky S3 je silný 2 milimetry, dřevo se skládá z pěti vrstev. Tato pálka je certifikována mezinárodní federací stolního tenisu ITTF a využívá STIGA WRB technologii pro ideální vyvážení a cit pro míč.

  • konkávní držátko
  • potah pálky S3 silný 2 mm
  • dřevo se skládá z pěti vrstev
  • WRB technologie pro ideální vyvážení a cit pro míč

Specifikace

Kód produktu 123741
Kód dodavatele 123741
Materiál dřevo 5 vrstev
Typ potahu S3 2,0 mm
Tvar rukojeti konkávní
Rychlost 84
Rotace 70
Kontrola 54
Certifikace ITTF
Technologie WRB

Použité technologie

WRB

Maximální odlehčení rukojeti odfrézováním materiálu uvnitř, WRB rukojeť je dutá skořepina. Odlehčením rukojeti se posouvá těžiště pálky do středu hlavy, tedy blíže k hracímu bodu. Pálka je lépe ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Anonym
4.5.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.