Stiga

Stiga PULSE BOX 5 STAR

Ping pongová pálka

(123739)

Kód: 123739

nehodnoceno 0x

Popis

Stiga PULSE BOX 5 STAR

Exkluzivní STIGA Pulse série nabízí dvě pálky různých specifikací pro náročné hráče hledající ideální pálku pro svoji hru. Pulse série byla vyvinuta ve spolupráci s hráči Čínského národního týmu (kde je STIGA oficiálním partnerem) a pálky využívají stejné technologie a potahy jako profesionální pálky STIGA. Vyberte si právě tu, která nejvíce vyhovuje Vaší hře. Pálky Pulse série nabízí unikátní požitek ze hry. Baleny ve výjimečných setech STIGA Pulse společně s příslušenstvím. STIGA PULSE BOX 5 STAR je nejútočnější pálka Pulse série a je vhodná pro všechny, kteří hledají ofenzivní pálku s maximální rychlostí. Pálka má konkávní držátko. Potah pálky S5 je silný 2 milimetry, dřevo se skládá z pěti vrstev. Tato pálka je certifikována mezinárodní federací stolního tenisu ITTF a využívá nejmodernější technologie STIGA WRS, ACS, TUBE a CRYSTAL. Celý set obsahuje pálku Pulse 5*, neoprenový obal na pálku, 2 ABS míčky a černé potítko STIGA.

  • nejútočnější pálka Pulse série
  • ofenzivní pálka s maximální rychlostí
  • konkávní držátko
  • potah pálky S5 silný 2 mm
  • technologie STIGA WRS, ACS, TUBE a CRYSTAL
  • obsahuje pálku Pulse 5*, neoprenový obal, 2 ABS míčky a potítko STIGA

Specifikace

Kód produktu 123739
Kód dodavatele 123739
Materiál dřevo 5 vrstev
Typ potahu S5 2,0 mm
Tvar rukojeti konkávní
Rychlost 99
Rotace 98
Kontrola 37
Certifikace ITTF
Technologie WRB, ACS, CRYSTAL

Použité technologie

WRB

Maximální odlehčení rukojeti odfrézováním materiálu uvnitř, WRB rukojeť je dutá skořepina. Odlehčením rukojeti se posouvá těžiště pálky do středu hlavy, tedy blíže k hracímu bodu. Pálka je lépe ...

ACS

Výrobu houby obstarává technologie ACS (Air Capsule System). Mikroskopické vzduchové kapsle s velmi tenkými stěnami vytváří vzdušnější povrch a přispívají především vysoké elastičnosti a pružnosti. ...

CRYSTAL

Technologie Crystal zvyšuje rychlost úderu. Dřevo je standardně ošetřeno běžným lakem, ovšem Crystal technologie využívá hydrofilního gelu, který zvýší rychlost úderů.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Mikor lesz ismét kapható a termék?
Anonym
9.6.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.