Spokey

Spokey MIX ROLL SINGLE

Fitness masážní válec

(160676)

Kód: 160676

nehodnoceno 0x

Popis

Spokey MIX ROLL SINGLE

Fitness masážní válec Spokey MIX ROLL SINGLE je ideální před, během i po tréninku - uvolňuje napjaté svaly, zvyšuje průtok krve, zvyšuje rozsah pohybu a snižuje riziko přetížení a zranění svalů. Má speciální strukturu s masážními výstupky a je vyroben z odolných materiálů, díky kterým je odolný vůči vysokému zatížení, deformacím, mechanickému poškození, a zároveň neabsorbuje vlhkost.

Trénujete často? Rádi cvičíte na 200 %? Pamatujte, že svaly potřebuji regeneraci, kterou jim můžete dopřát pomocí fitness válce. Válcování je druh myofasciální automasáže, díky které uvolníte napjaté svaly a fascie. Taková masáž s využitím fitness válce obnovuje svalovou tkáň, připravuje tělo na další trénink, a hlavně snižuje riziko zranění! S fitness válcem Spokey MIX ROLL SINGLE si můžete zpestřit každodenní trénink a zapojit tak do práce svalové partie, na kterých vám opravdu záleží.

Postarejte se o své svaly před, během a po tréninku
Díky používání rehabilitačního válce Spokey MIX ROLL SINGLE před, během a po tréninku budou svaly pracovat plynuleji, což přináší nespočet zdravotních benefitů - zvyšuje se průtok krve, zvyšuje se rozsah pohybů a snižuje se riziko přetížení a zranění svalů. Roller je produkt, který může ovlivnit váš trénink. Lze jej využívat k urychlení regenerace a uvolnění masírovaných svalů.

  • masáž s využitím fitness válce obnovuje svalovou tkáň, připravuje tělo na další trénink, a hlavně snižuje riziko zranění
  • lze jej využívat k urychlení regenerace a uvolnění masírovaných svalů
  • struktura je tvořena speciálními masážními výstupky
  • malé rozměry umožňují jeho snadnou úschovu a transport

Specifikace

Kód produktu 160676
Kód dodavatele K929913
Materiál EVA, polyvinylchlorid (PVC), polyethylen (PE)
Délka 45 cm
Průměr 14.5 cm
Barva Modrá

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: UNI
Marcela
15.12.2023
Velikost: UNI
Elena
20.10.2023
Velikost: UNI
Lenka
27.1.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Spokey MIX ROLL SINGLE

Cena: 499 Kč