Sorel

Sorel KINETIC SNEAK MESH

Dámská volnočasová obuv

(2203030021)

Kód: 2203030021

nehodnoceno 0x

Popis

Sorel KINETIC SNEAK MESH

Toto nejsou jenom obyčejné dámské volnočasové boty Sorel KINETIC SNEAK MESH do města - jejich charakteristický design je atraktivní a strečový úplet obejme vaši nohu pevně, ale neuvěřitelně pohodlně. Speciálně tvarovaná gumová podešev drží jako blázen na každém typu povrchu. Díky poutkům vpředu a vzadu si boty nasadíte a sundáte doslova v cuku letu. Dodají vám šmrnc i skvělý pocit z každého kroku. Mezipodešev z pěny EVA navíc dodá vašim krokům lehkost.

  • atraktivní design
  • vyjímatelná komfortní tvarovaná EVA stélka
  • podrážka z vulkanizované gumy pro perfektní trakci

Specifikace

Kód produktu 2203030021
Kód dodavatele 2203030021
Svršek textil, syntetika
Mezipodešev EVA
Podešev vulkanizovaná guma
Technologie EVA

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Arată impecabil,sunt calitativi, se vede că sunt de firma și totuși la un preț foarte bun! Au un mic inconvenient,la persoanele cu piciorul lat cum sunt eu intră foarte greu picior,in rest super, super!
David
4.9.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.