Smartwool

Smartwool M MERINO SPORT ULTRALITE SHORT SLEEVE

Pánské triko

(153953)

Kód: 153953

nehodnoceno 0x

Popis

Smartwool M MERINO SPORT ULTRALITE SHORT SLEEVE

Jednoduché ale praktické pánské tričko s krátkým rukávem Smartwool M MERINO SPORT ULTRALITE SHORT SLEEVE je měkké a zároveň funkční, takže je pohodlné a praktické po celý den. Je vyrobené ze superlehké tkaniny, směsi Merino vlny s certifikátem ZQ a výkonné tkaniny Tencel™. Příjemně vás ochladí i při aktivitě s vysokou intenzitou a jeho střih pomáhá minimalizovat odírání a otlaky. Navíc je odolné proti zápachu, prodyšné a reguluje teplotu, což jsou užitečné vlastnosti, které oceníte, když se pořádně zapotíte. Díky sportovnímu střihu, který kopíruje postavu, se budete v tomto tričku nejenom skvěle cítit, ale i v něm skvěle vypadat, ať už budete zvedat těžké váhy v posilovně, nebo vyrazíte na výlet do přírody.

  • supertenká tkanina

Specifikace

Kód produktu 153953
Kód dodavatele SW016544010
Materiál 50 % vlna (Merino), 50 % tencel
Technologie MERINO VLNA
Barva Tmavě šedá, Bílá

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
Velikost....vetsi nez ocekavana
Roman
21.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Smartwool M MERINO SPORT ULTRALITE SHORT SLEEVE

Cena: 1 099 Kč