Scott

Scott MTB ELITE BOA

Pánská MTB cyklistická obuv

(7521003270)

Kód: 7521003270

nehodnoceno 0x

Popis

Scott MTB ELITE BOA

Tretry Scott MTB ELITE BOA jsou volbou vyznavačů all-mountain a posouvají pohodlí na vyšší úroveň. Lépe sedí a pomocí systému Boa® IP-1 se snadno a bezpečné zapínají. Stélka ErgoLogic nabízí možnost nastavení podpory podélné a příčné klenby. Adaptabilní svršek obsahuje natavenou ochranu,výrazně zvyšující odolnost namáhané oblasti. Podešev v závodním stylu s minimálním vzorkem je vyrobena z pryže Sticki, která úžasně přilne k terénu s kořeny, kameny i k nesoudržnému povrchu.

  • podešev: index tuhosti 7
  • zapínání systémem BOA IP-1 a páskem na suchý zip
  • anatomický centrovací pásek
  • Wrap fit
  • podrážka Sticki
  • vyjímatelná vložka ErgoLogic

Specifikace

Kód produktu 7521003270
Kód dodavatele 7521003270
Svršek mikrovlákno, 3D nylonová síťovina
Podešev pryž Sticki, vstřikovaný nylon vyztužený skelnými vlákny
Hmotnost 380 g
Technologie ERGOLOGIC INSOLE, ZAPÍNÁNÍ BOA IP-1, STICKI, CENTROVACÍ PÁSEK

Použité technologie

ERGOLOGIC INSOLE

NASTAVITELNÝ SYSTÉM ERGOLOGIC INSOLE   Naše špičková silniční a horská obuv je vybavena anatomicky tvarovanou, nastavitelnou stélkou. Zónování nohou nám umožňuje zvážit anatomický tvar ...

ZAPÍNÁNÍ BOA IP-1

Systém Boa poskytuje řešení pro uzavírání a seřízení, které jsou účelově účelné. Patentovaný systém společnosti Boa se skládá ze tří integrálních částí: mikro-nastavitelná kolečka, super silné lehké ...

STICKI

Sticki gumová směs nabízí nejlepší trakci pro všechny podmínky.

CENTROVACÍ PÁSEK

Anatomický centrovací pásek automaticky zarovnává horní pásek s nártem chodidla. Nízkoprofilové přizpůsobení pro objemná i menší chodidla.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 45 EU (10.5 UK / 290 MP)
Do nynějška jsem jezdil tretry od Specialized, ale Elite BOA opravdu překvapily. Zatím najeto pár desítek km, ale zatím super.
Michal
5.1.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.