Salomon

Salomon XA WARM TIGHT W

Dámské legíny

(125972)

Kód: 125972

nehodnoceno 0x

Popis

Salomon XA WARM TIGHT W

Dámské legíny Salomon XA WARM TIGHT W příjemně zahřejí při chladných ranních bězích nebo zimních výletech. Jsou vyrobeny z měkké, česané a pružné látky, která je příjemná k pokožce. Široký pas s plochými švy vás netlačí ani neomezuje při pohybu nebo sezení. Také mají kapesní systém 360° pro ukládání nezbytných věcí, jako jsou gely a měkké lahve.

  • pohodlné, teplé legíny
  • česaný úplet je pohodlný a udržuje vás v teple během chladného ranního tréninku, stále je však dostatečně prodyšný
  • široký, nastavitelný pas
  • ploché švy
  • systém kapes 360°
  • technická tkanina AdvancedSkin Warm zvyšuje pohodlí těla tím, že vás udrží v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 125972
Kód dodavatele LC1602600
Materiál 79 % polyamid, 21 % elastan
Kapsa vnější 1 zadní na zip, systém kapes 360°
Technologie ADVANCEDSKIN WARM
Barva Modrá, Šedá

Použité technologie

ADVANCEDSKIN WARM

Technologie AdvancedSkin Warm napomáhající optimální regulaci teploty za jakýchkoliv podmínek. Speciální konstrukce odráží přebytečné teplo pryč od těla, ale zároveň udrží jeho optimální hladinu tak, ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Čekala jsem, že budou teplejší. Spíše na běh a běžky v teplotách kolem nuly, než na velkou zimu... Ale jsou krásné a krásně sedí. I dlouhé na velikost M, což je pro mě opravdu nutnost. Určitě je využiju.
Eva
26.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Salomon XA WARM TIGHT W

Cena: 1 499 Kč