Salming

Salming RIVAL JR

Juniorská sálová obuv

(139486)

Kód: 139486

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RIVAL JR

Juniorská sálová obuv Salming RIVAL JR patří, stejně jako jejich předchůdci Hawk Court, mezi základní modely sálových bot a každého příznivce indoor aktivit potěší zejména svojí univerzálností, odolností a kvalitně zpracovaným tlumením. Oproti předchozí generace mají kompletně přepracovaný svršek.

Svršek sálových bot Salming Rival je tvořen kombinací odolného a prodyšného polyesterového úpletu, který je pro navýšení stability a ochrany opatřený polyuretanovou vrstvou. Celá svrchní konstrukce bot je navíc pro navýšení odolnosti prošívaná a nabízí ideální kompromis mezi pevností a pohodlím.

Tlumení sálových bot Salming Rival obstarává středně vysoká mezipodešev tvořená pěnovou směsí EVA. Tato pěnová směs má kvalitní tlumící vlastnosti a zároveň je schopná část energie vrátit do každého odrazu.

Podrážka modelu Salming Rival je z odolné nebarvící pryže a pro maximální přilnavost je opatřena speciálním Salming HexaGrip™ vzorkem. Správnému fungování chodidel pomáhá její rozdělení pomocí technologie Salming TGS62/75 a pro navýšení stability je v oblasti klenby opatřena stabilizační výztuhou.

  • vhodné pro začínající či občasné hráče hledající kompromis mezi kvalitou a cenou
  • odolná konstrukce poskytující optimální stabilitu
  • skvěle přilnavá a neznačkující podrážka s technologií Salming HexaGrip™
  • kvalitní středně tvrdé tlumení
  • vhodné pro všechny indoor aktivity

Specifikace

Kód produktu 139486
Kód dodavatele 139486
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev EVA
Podešev guma, Salming HexaGrip™
Technologie TGS 62/75™, HexaGrip™

Použité technologie

TGS 62/75™

Torsion Guide System - Vzdálenost od paty k bříšku chodidla (62 % podrážky) byla navržena s ohledem na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Tato plocha je zakončena tzv. baletní čárou, která tuto ...

HexaGrip™

Technologie HexaGrip™ kombinuje unikátní vzorek tvořený malými šestiúhelníky se speciální směsí HX120 na podrážce. Bota je díky tomu přilnavá na všech typech povrchů. Můžete proto bezstarostně měnit ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 37 EU (5 US / 4.5 UK junior / 24 CM)
Anonym
25.5.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla