Salming

Salming RECOIL STRIKE

Pánské sálovky

(139483)

Kód: 139483

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL STRIKE

Pánské sálovky Salming RECOIL STRIKE jsou stavěné tak, aby vyhovovaly hlavně rychlým a agilním hráčům. Tomu je uzpůsobena především specificky tvarovaná přední část podrážky bot, která umožňuje její dynamické ohýbání do všech směrů, které je tolik potřebné pro rychlé změny pohybu.

I tlumení modelu Salming Recoil Strike cílí svojí stavbou spíše na agilnější hráče, kteří nepotřebují vysokou míru tlumení, ale dávají naopak přednost přímějšímu pocitu vůči povrchu. Tlumení navíc tvoří prémiová pěna Recoil+™, která vyniká obzvlášť vysokou návratností energie v každém odrazu.

Poslední, ale neméně důležitou součástí tohoto nového modelu je do detailu promyšlený svršek, který je pohodlný a zároveň zajišťuje ideální podporu i při těch nejkrkolomnějších prvcích, které během své hry využíváte.

Pokud vaší hře dominuje rychlost a hledáte sálovou botu, která vás v ní maximálně podpoří, Salming Recoil Strike bude pro vás trefou do černého.

  • rychlá a stabilní sálová bota pro agilní hráče
  • středně vysoké tlumení s maximální návratností energie
  • lehká a pohodlná
  • pocitově spíše širší se středně pevným svrškem, který ideálně obepíná chodidlo
  • vhodná pro všechny sálové sporty

Specifikace

Kód produktu 139483
Kód dodavatele 139483
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev Recoil™
Podešev guma
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 18 mm pata / 10 mm špička
Technologie RECOIL™

Použité technologie

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla