Salming

Salming RECOIL PRIME M

Pánská běžecká obuv

(153762)

Kód: 153762

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL PRIME M

Pánská běžecká bota Salming RECOIL PRIME M vznikla s jednoduchým a jasným cílem – dostat do každého vašeho běhu tolik pocitu pohodlí, kolik je jen možné. Všechny vlastnosti této objemové silniční boty jsou tomuto cíli přizpůsobeny. Počínaje velkorysou tlumící vrstvou z vylepšené prémiové směsi Recoil+, přes velmi pohodlný a přizpůsobivý svršek, až po jemné vnitřní polstrování, díky kterému budou vaše chodila jako v bavlnce.

Ve výčtu nejdůležitějších vlastností modelu Prime určitě nesmíme opomenout ani na jejich podrážku. Ta je vymodelována z foukané pryže a je částečně obohacena recyklátem pryže. Díky této kombinaci je podrážka lehčí, pružnější a odolnější. Její univerzální a poměrně výrazný vzorek vás skvěle podrží jak na silnici, tak v lehčím terénu.

Pokud hledáte maximálně pohodlnou botu pro delší běhy po tvrdém povrchu, Salming Prime jsou skvělou volbou.

  • ačkoliv je model Prime primárně určený pro silniční běhání, tak speciálně díky poměrně výraznému vzorku se ho nemusíte bát využívat ani na polních, či jiných přírodních cestách
  • ať už jste zkušený běžec nebo s během právě začínáte, vlastnosti modelu Prime oceníte v obou případech
  • ideální na dlouhé běhy a objemové tréninky

Specifikace

Kód produktu 153762
Kód dodavatele 1282090-0303
Svršek síťovina Engineered Air Mesh
Mezipodešev Recoil+™
Podešev guma
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 29 mm pata / 21 mm špička
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 292 g
Technologie RECOIL™
Barva Tmavě modrá, Modrá, Bílá

Použité technologie

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 46 2/3 EU (12 US / 30 CM)
Pavel
27.9.2023
Velikost: 43 1/3 EU (9.5 US / 27.5 CM)
Nástupce bot Salming Greyhound se opravdu povedl. Koupil bych znovu a všem doporučuji a silnici a zpevněné cesty. Dlouhé běhy.
Anonym
15.2.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla