Salming

Salming RECOIL LYTE W

Dámská běžecká obuv

(153767)

Kód: 153767

nehodnoceno 0x

Popis

Salming RECOIL LYTE W

Populární „enRouty“ v novém kabátě! To je ve zkratce definice modelu Salming RECOIL LYTE W. Tato bota i nadále stojí především na precizně zpracovaném konceptu mezipodešve a podrážky, který i přes všechno své pohodlí umí nabídnout i ohromně svižný odraz a přirozený pocit v každém kroku. Právě díky výrazně reaktivnímu tlumení, které obstarává prémiová pěna Recoil, a na objemovou silniční botu nízké váze, se nemusíte bát vytáhnout model Recoil Lyte ani na rychlejší tempový trénink či závod.

Podrážku nového modelu tvoří kombinace pryžových částí, torzní jednotky pod klenbou a nekryté části tlumící pěny. I Recoil Lyte tak umí nabídnout skvělou flexibilitu, pocit vůči povrchu a zároveň udrží vaše chodidla v optimálním směru i ve chvílích, kdy začnou být unavená.

Zmiňovaným „novým kabátem“ je u modelu Recoil Lyte kompletně přepracovaný svršek. Ten je nově dvouvrstvý a tvoří ho jemný a ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem.

  • určený pro běh na silnici či asfaltových površích, ale nebudete se v nich cítit špatně ani na přírodních zpevněných cestách
  • na překážku nemusí být ani vyšší váha běžce, tlumení je dostatečné a odolné i v tomto případě

Specifikace

Kód produktu 153767
Kód dodavatele 1282095-2020
Svršek polyester, síťovina, polyuretan
Mezipodešev Recoil™
Podešev guma
Drop 6 mm
Výška mezipodešve 24,5 mm pata / 18,5 mm špička
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Hmotnost 201 g
Technologie TGS 62/75™, RECOIL™
Barva Bílá, Růžová

Použité technologie

TGS 62/75™

Torsion Guide System - Vzdálenost od paty k bříšku chodidla (62 % podrážky) byla navržena s ohledem na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Tato plocha je zakončena tzv. baletní čárou, která tuto ...

RECOIL™

Prémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 40 EU (6.5 UK / 8.5 US / 25.5 CM)
Lehounke a mekke dobře sedi na pate
Veronika
22.9.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla