Reusch

Reusch BENDIX R-TEX XT

Pánské lyžařské rukavice

(1422080015)

Kód: 1422080015

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
999 Kč   Ušetříte: 800 Kč (80 %)

199 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Reusch

Popis

Reusch BENDIX R-TEX XT

Výkonnostní sjezdová rukavice Reusch BENDIX R-TEX XT s membránou zaručuje výborný poměr cena/výkon. Tento model zaručuje maximální komfort.
  • ideální pro sportovní využití
  • membrána R-TEX XT je vysoce elastická membrána, která se přizpůsobí pohybům ruky. Zaručuje maximální prodyšnost a odolnost proti povětrnostním vlivům a tím zaručuje maximální ochranu proti chladu, větru a vlhkosti.
  • R-TEX XT zaručuje teplo a sucho i extrémních podmínkách díky mikro molekulám vloženým do základního polyesterového nosiče, které zajišťují transport vlhkosti z vnitřku rukavice ven. Čím více je vlhkosti uvnitř rukavice, tím rychleji je odváděna ven.

Specifikace

Kód produktu 1422080015
Kód dodavatele 1422080015
Materiál vrchní: SoftTex, dlaň: polyuretan
Podšívka MicroActive
Zateplení TecFill™
Termální norma Thermo 3™
Membrána R-TEX® XT
Technologie R-TEX® XT, TEC FILL™

Použité technologie

R-TEX® XT

R-TEX® XT je vysoce elastická membrána vyvinutá značkou Reusch. Její vysoká funkčnost zaručuje úplnou odolnost proti vodě, vlhkosti i větru. Je lehká, poskytuje komfort a neomezenou hybnost ...

TEC FILL™

TEC FILL™ je kompletní standardní izolace, která poskytuje adekvátní dávku tepla takže není důvod, proč netrávit na sjezdovce celý den bez pocitu chladu.   Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Jsou dokonalé!!!!!!
Jirka
26.10.2014
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.