Reebok

Reebok SPARTAN RACE CALF GUARDS

Pánské kompresní návleky

(1379000334)

Kód: 1379000334

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok SPARTAN RACE CALF GUARDS

Jste příznivcem extrémního běžeckého závodu Spartan Race? Tyto pánské kompresní návleky Reebok SPARTAN RACE CALF GUARDS jednoznačně podpoří Váš výkon. Elastické materiály disponují kompresní funkcí, která zabraňuje chvění svalů a ty tak vydrží déle pracovat. Oblast holení obsahuje ochranný materiál pro větší odolnost. Lemy a švy jsou zhotoveny pomocí technologie SMOOTHFUSE a zabraňují podráždění pokožky. Technologie SPEEDWICK navíc odvádí přebytečnou vlhkost. Spartan grafika pro unikátní styl. Zkrátka, jedinečný doplněk pro vaše Spartan Race závody!

  • elastické materiály disponují kompresní funkcí
  • ochranný materiál v oblasti holení
  • bezešvá technologie SMOOTHFUSE proti podráždění pokožky
  • technologie SPEEDWICK odvádí přebytečnou vlhkost

Specifikace

Kód produktu 1379000334
Kód dodavatele 1379000334
Materiál 70% polyester, 30% elastan
Gramáž 175g/m²
Technologie SMOOTHFUSE, SPEEDWICK
Kolekce Reebok Spartan race

Použité technologie

SMOOTHFUSE

Zpracování švů pomocí technologie SMOOTHFUSE zaručuje bezešvý povrch a maximální komfort bez podráždění a odření pokožky.

SPEEDWICK

Technologie SPEEDWICK odvádí pot a udržuje pokožku suchou a v maximálním pohodlí.   Ukázat všechny produkty

Kolekce

Reebok Spartan race

Spartan race je extrémní překážkový závod, kde vyhrají ti nejodolnější. A přesně takové je i oblečení a boty z kolekce Reebok Spartan race. Boty se vyznačují velkou odolností, odvodňovacími kanálky, snadno omyvatelnými materiály, přilnavou podešví na kluzkém povrchu nebo třeba speciálně upravenou mezipodešví ve střední části pro šplh na laně. Oblečení je opatřeno technologií pro rychlý odvod vlhkosti.


Spartan race - překážkový závod vznikl v městečku Vermont v USA roku 2010 a byl navrhnut k tomu, aby přinesl vzrušení divákům, stejně tak jako sportovcům.

Závody mají několik úrovní, které se odlišují svou délkou a počtem překážek. Jednou z hlavních pravidel říká, že závodník nikdy nesmí dopředu znát trasu závodu. Všechny trasy jsou zablácené, vodnaté a překážky navrženy tak, aby Vám pomohly odkrýt v sobě skrytého Sparťana. 

Sparťan race pořádá závod i pro děti a mládež - Spartan Junior race.

Každý, kdo závod dokončí, dostává po doběhnutí do cíle medaili a tričko.








Hodnocení

0

0 Hodnocení