Reebok

Reebok RUN GRAPHIC TEE

Pánské triko

(1382011375)

Kód: 1382011375

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok RUN GRAPHIC TEE

Zvítězte nad nástrahami počasí i těch nejnáročnějších tréninků s tímto pánským běžeckým tričkem Reebok RUN GRAPHIC TEE. O skvělý pocit se stará materiál SPEEDWICK a v kombinaci s prodyšnými zády se nemusíte bát zpotit. Pot je odváděn od těla a zanechává pouze příjemný chladivý pocit. Tohle tričko je jednoduše základním vybavením každého běžce.

  • technologie SPEEDWICK, která odvádí vlhkost
  • krátký rukáv
  • příjemný materiál

Specifikace

Kód produktu 1382011375
Kód dodavatele 1382011375
Materiál 100 % polyester
Technologie SPEEDWICK
Kolekce Reebok Classic

Použité technologie

SPEEDWICK

Technologie SPEEDWICK odvádí pot a udržuje pokožku suchou a v maximálním pohodlí.   Ukázat všechny produkty

Kolekce

Reebok Classic

Mysleli jste si, že Reebok je pouze o sportu? Opak je pravdou! Kolekce Classics je celá především o módě a vychází zejména ze sportu a sportovních střihů. V kolekci Classic se stále budete cítit skvěle, protože budete vypadat skvěle. Ponořte se do světa Reebok a povolte uzdu své fantazii. Klasiku zkombinujte s retro stylem a sportovní vzhled s módním. Tato kolekce vám nabídne vše, na co si jen vzpomenete: trička, mikiny, kalhoty, šortky, bundy, polokošile, boty a mnoho dalších kousků do města, do školy, na párty nebo jen tak na ven.


Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Petr
3.8.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.