Reebok

Reebok ROYAL TRANSPORT TX

Dámská vycházková obuv

(2203028959)

Kód: 2203028959

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok ROYAL TRANSPORT TX

Dámská lifestylová obuv Reebok ROYAL TRANSPORT TX z kolekce Classic je retro odkazem této kultovní kolekce. Symbol vektoru na vnější straně chodidla je zakomponován do syntetického svršku obuvi a vytváří tak mladistvý vzhled. Vulkanizovaná podešev poskytuje flexibilitu a pohodlí při každém kroku. Vysoce odolná pryž proti opotřebení zaručuje trvanlivost materiálu. Vydejte se do ulic v této ležérní obuvi, která se skvěle hodí k denimovým kalhotám, kraťasům či legínám!

  • syntetický svršek
  • vulkanizovaná pryž na podešvi
  • vysoce odolná pryž proti opotřebení
  • antibakteriální vložka ORTHOLITE®

Specifikace

Kód produktu 2203028959
Kód dodavatele 2203028959
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie ORTHOLITE®, EVA
Kolekce Reebok Classic

Použité technologie

ORTHOLITE®

OrthoLite nabízí následující funkce a výhody:  Jedinečná technologie, která zaručí, že vložka udrží více než 95 % své původní tloušťky a během času nebude docházet k jejímu ...

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Reebok Classic

Mysleli jste si, že Reebok je pouze o sportu? Opak je pravdou! Kolekce Classics je celá především o módě a vychází zejména ze sportu a sportovních střihů. V kolekci Classic se stále budete cítit skvěle, protože budete vypadat skvěle. Ponořte se do světa Reebok a povolte uzdu své fantazii. Klasiku zkombinujte s retro stylem a sportovní vzhled s módním. Tato kolekce vám nabídne vše, na co si jen vzpomenete: trička, mikiny, kalhoty, šortky, bundy, polokošile, boty a mnoho dalších kousků do města, do školy, na párty nebo jen tak na ven.


Hodnocení

5
1
4
2
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

vreau
25.12.2018
Sunt foarte frumosi!...Doar ca nu se potrivesc marimile.Eu am luat marimea 39 si sunt defapt 40.
Mihaela
1.7.2016
Sunt foarte frumosi!...Doar ca nu se potrivesc marimile.Eu am luat marimea 39 si sunt defapt 40.
Mihaela
1.7.2016
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.