Reebok

Reebok ROYAL GLIDE

Pánská volnočasová obuv

(2202048933)

Kód: 2202048933

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok ROYAL GLIDE

Doplňte svůj outfit pánskou obuví ROYAL GLIDE z kolekce Reebok Classic, která je určená na volný čas a každodenní nošení. Svršek je zhotoven z kožených materiálů a vytváří tak unikátní design odkazující na kultovní oldschool běžeckou obuv Reebok. Speciální EVA mezipodešev zajišťuje lehké tlumení a pohodlí při každém kroku. Vektorové vintage logo na vnější straně a na patě. Odolná podešev s flexibilními drážkami v přední části.
  • inspirováno běžeckou obuví
  • měkká pěna EVA
  • flexibilní drážky na podešvi

Specifikace

Kód produktu 2202048933
Kód dodavatele 2202048933
Svršek syntetika, semiš
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie EVA
Kolekce Reebok Classic

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Reebok Classic

Mysleli jste si, že Reebok je pouze o sportu? Opak je pravdou! Kolekce Classics je celá především o módě a vychází zejména ze sportu a sportovních střihů. V kolekci Classic se stále budete cítit skvěle, protože budete vypadat skvěle. Ponořte se do světa Reebok a povolte uzdu své fantazii. Klasiku zkombinujte s retro stylem a sportovní vzhled s módním. Tato kolekce vám nabídne vše, na co si jen vzpomenete: trička, mikiny, kalhoty, šortky, bundy, polokošile, boty a mnoho dalších kousků do města, do školy, na párty nebo jen tak na ven.


Hodnocení

0

0 Hodnocení