Reebok

Reebok CL LTHR INT

Dámská volnočasová obuv

(2233050024)

Kód: 2233050024

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok CL LTHR INT

Jednička a ikonická stálice z dílny Reebok Classic! Tyto dámské lifestylové botky Reebok CL LTHR INT v retro běžeckém stylu jsou elegantním a zároveň sportovním kouskem, který by určitě neměl chybět ve vašem botníku. Svršek je vyrobený z koženého materiálu a vytváří tak cool mladistvý vzhled. Mezipodešev z EVA je pružná a zaručuje maximální pohodlí při každém kroku. Vyrazte do ulic ve stylové a v pohodlné obuvi!

  • mezipodešev EVA pro měkký došlap
  • jedinečný design
  • kvalitní materiál

Specifikace

Kód produktu 2233050024
Kód dodavatele 2233050024
Svršek kůže
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie EVA
Kolekce Reebok Classic

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Reebok Classic

Mysleli jste si, že Reebok je pouze o sportu? Opak je pravdou! Kolekce Classics je celá především o módě a vychází zejména ze sportu a sportovních střihů. V kolekci Classic se stále budete cítit skvěle, protože budete vypadat skvěle. Ponořte se do světa Reebok a povolte uzdu své fantazii. Klasiku zkombinujte s retro stylem a sportovní vzhled s módním. Tato kolekce vám nabídne vše, na co si jen vzpomenete: trička, mikiny, kalhoty, šortky, bundy, polokošile, boty a mnoho dalších kousků do města, do školy, na párty nebo jen tak na ven.


Hodnocení

0

0 Hodnocení