Reebok

Reebok CL LTHR ARCTIC BOOT

Dámská obuv

(2263021192)

Kód: 2263021192

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok CL LTHR ARCTIC BOOT

Číslo jedna a ikonická stálice z dílny Reebok Classic! Tyto dámské lifestylové botky Reebok CL LTHR ARCTIC BOOT v retro stylu jsou elegantním a zároveň sportovním kouskem, který by určitě neměl chybět ve vašem botníku. Svršek je vyrobený z koženého materiálu a vytváří tak cool mladistvý look. Mezipodešev z EVA materiálu je pružná a zaručuje maximální pohodlí při každém kroku. Podešev z kvalitní pryže se vzorkem proti podklouznutí. Vyrazte do ulic, obutí stylově a v pohodlí!

  • mezipodešev s technologií EVA, která perfektně tlumí došlap
  • elegantní provedení

Specifikace

Kód produktu 2263021192
Kód dodavatele 2263021192
Svršek kůže, syntetika
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Kolekce Reebok Classic

Kolekce

Reebok Classic

Mysleli jste si, že Reebok je pouze o sportu? Opak je pravdou! Kolekce Classics je celá především o módě a vychází zejména ze sportu a sportovních střihů. V kolekci Classic se stále budete cítit skvěle, protože budete vypadat skvěle. Ponořte se do světa Reebok a povolte uzdu své fantazii. Klasiku zkombinujte s retro stylem a sportovní vzhled s módním. Tato kolekce vám nabídne vše, na co si jen vzpomenete: trička, mikiny, kalhoty, šortky, bundy, polokošile, boty a mnoho dalších kousků do města, do školy, na párty nebo jen tak na ven.


Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (5.5 UK / 8 US / 25 CM)
krásne zimné tenisky, veľmi jemné prevedenie, športové, ale zároveň aj bežne do mesta, teplučké, kvalitné, ľahké na nosenie. som spokojná na 100% a teším sa na ich nosenie :)
Lenka
24.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.