Puma

Puma FUTURE 18.4 IT JR

Juniorská sálová obuv

(2135015331)

Kód: 2135015331

nehodnoceno 0x

Popis

Puma FUTURE 18.4 IT JR

Juniorské sálovky Puma FUTURE 18.4 IT JR jsou vhodné pro všechny hráče, kteří hledají rychlost a stabilitu. Sálovky nabízí pohodlí díky kvalitním materiálům.

  • kvalitní zpracování
  • výborná stabilita a odolnost

Specifikace

Kód produktu 2135015331
Kód dodavatele 2135015331
Svršek syntetika
Podešev IN - optimální záběr a zrychlení v hale
Technologie RAPIDAGILITY, EVOKNIT
Kolekce Puma Future

Použité technologie

RAPIDAGILITY

NEDOSTIŽNÁ RYCHLOST - podrážka RAPIDAGILITY pro 100% akceleraci.

EVOKNIT

HBITOST BEZ HRANIC - přilnavá textilní evoKNIT ponožka pro lepší reakci při hře.

Kolekce

Puma Future

Kolekce Puma FUTURE posouvá limity ve světě fotbalových kopaček o úroveň výš! Tato kolekce kopaček byla vytvořena pro senzační finty, dokonalou kontrolu míče a dynamickou sílu. Technologie NETFIT poskytuje neomezené možnosti zavazování tkaniček. Buďte nedostižní díky podrážce RAPIDAGILITY. Obujte tuto kolekci i vy!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla