Puma

Puma FERRARI SPTWR RACE PORTABLE

Taška přes rameno

(141543)

Kód: 141543

nehodnoceno 0x

Popis

Puma FERRARI SPTWR RACE PORTABLE

Stylová sportovní taška přes rameno Puma FERRARI SPTWR RACE PORTABLE z řady Motosport Ferrari s jednou hlavní kapsou na zip, nastavitelný popruh.

  • hlavní kapsa na zip
  • nastavitelný ramenní popruh

Specifikace

Kód produktu 141543
Kód dodavatele 141543
Materiál 100 % polyester
Šířka 18 cm
Výška 24 cm
Hloubka 4 cm
Objem 2 l
Kolekce Puma Motorsport

Kolekce

Puma Motorsport

Působivé v každém detailu, fascinující jako celek. Kolekce představuje zkušenosti a řemeslné dovednosti inženýrů a je více než pouhým spojením technologií zaměřených na výkon. Znamená přesnost, dynamiku a sportovnost. Rychlost je srdcem značky PUMA a motoristický sport je v naší DNA. Jste nadšení pro auta a také motorsport, baví vás závodit a rychlost? Opravdoví nadšenci do motorsportu ocení kolekce motoristického sportu obsahující širokou škálu závodního oblečení, řidičské boty, závodní bundy, dresy pro závody a mnoho dalšího. Díky produktové inovaci a progresivnímu designu je PUMA motorsport tady, aby vás udržela rychlejší na trati i na ulici. Koneckonců, tohle je víc než jen sport, je to životní styl. Najděte své nové oblíbené oblečení a boty pro motorsport.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Viera
4.12.2022
Velikost: UNI
Bohumila
10.11.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.