Profimass

Profimass HOŘČÍK BISGLYCINÁT (120)

Doplněk stravy

(163941)

Kód: 163941

nehodnoceno 0x

245 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Profimass

Popis

Profimass HOŘČÍK BISGLYCINÁT (120)

Profimass HOŘČÍK BISGLYCINÁT (120) v chelátové formě s nejlepší vstřebatelností na trhu. Přispívá k psychické pohodě a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Nedostatek způsobuje nervozitu a podrážděnost, zhoršenou kvalitu spánku a sportovci ho znají také jako jeden z důvodů svalových křečí. Dostatečný příjem hořčíku z běžné stravy či ze suplementů má vliv na mnoho funkcí v lidském těle. Přispívá k normální činnosti svalů, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální psychické činnosti a ke správnému stavu kostí a zubů. Bisglycinát hořečnatý ve formě chelátových vazeb. Bisglycinát hořečnatý je speciální formou hořčíku, ve které je hořčík vázaný na dvě aminokyseliny glycinu. Vazba na molekuly glycinu hořčík chrání a podporuje jeho vstřebatelnost. V porovnání s některými jinými levnějšími formami hořčíku je bisglycinát hořečnatý několikanásobně lépe vstřebatelný.
  • nejlépe využitelný zdroj hořčíku na trhu
  • 100 % RHP hořčíku v jedné dávce
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k normální psychické činnosti
  • přispívá k normální činnosti svalů
  • vhodné také pro vegetariány a vegany
  • 120 tobolek

Specifikace

Kód produktu 163941
Kód dodavatele 163941
Složení Bisglycinát hořečnatý, rostlinná tobolka (HPMC), protispékavá látka: stearan hořečnatý, protispékavá látka: oxid křemičitý, protispékavá látka: fosforečnan vápenatý.
Dávkování 3 tobolky denně zapijte dostatečným množstvím vody.
Upozornění Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučené dávkování. Po otevření skladujte na suchém místě při teplotě do 25°C, pečlivě uzavřené. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost: Uvedena na obalu.
Nutriční hodnoty Obsah - složení: 3 tob. - % RHP (referenční hodnota příjmu); Hořčík (Mg) - 375 mg - 100; RHP – Referenční hodnota příjmu

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Anonym
13.4.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.