Powerbar

Powerbar POWERGEL SMOOTHIE BANANA BLUERBERRY

Energetický gel

(6751028892)

Kód: 6751028892

nehodnoceno 0x

59 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Powerbar

Popis

Powerbar POWERGEL SMOOTHIE BANANA BLUERBERRY

PowerBar POWERGEL SMOOTHIE BANANA BLUERBERRY je vylepšenou verzí Performance Smoothie. Je kombinací výhod tyčinky a gelu – je sytý a bez nutnosti žvýkání. Velmi snadno a rychle doplní sacharidy (C2MAX Dual Source Carb Mix), sodík a zároveň zasytí díky ovocnému pyré. Powergel je ideální volbou rychlé a chutné svačinky před nebo během aktivity/závodu. Smoothie je plné sacharidů a ovoce. Skvěle zasytí, velmi snadno se otevírá a konzumuje, takže si dávku energie v podobě speciálně vyvinuté kombinace sacharidů v poměru 2:1 glukózy a fruktózy, vychutnáte, aniž byste museli přerušovat svou aktivitu. Dodá i potřebné množství sodíku jako jeden PowerGel. Smoothie je založeno na minimálně 65% podílu velmi chutného ovocného pyré přírodní chuti, ale dodá v průměru dvojnásobné množství energie než běžné ovocné pyré. Obsahuje menší množství sodíku (pouze mango a banán) a více energie než PERFORMANCE Smoothie.

  • příchuť banán-borůvky
  • obsahuje sacharidový komplex C2MAX Dual Source Carb Mix a sodík
  • jednoduchá konzumace v podobě ovocného pyré, které skvěle zasytí
  • jedno balení smoothie odpovídá přibližně dávce jednoho gelu
  • výborná přírodní ovocná chuť
  • bez laktózy a bez lepku
  • žádná barviva a konzervační látky
  • vhodný pro vegany

Specifikace

Kód produktu 6751028892
Kód dodavatele 6751028892
Dávkování Doporučuje se konzumovat do 90 g sacharidů každou hodinu v závislosti na intenzitě cvičení. 1 PowerGel SHOT obsahuje okolo 28-34 g sacharidů (v závislosti na příchuti). Konzumujte 1 balení každých 60 minut v závislosti na intenzitě aktivity. 1-4 smoothie za den.
Složení Ovocné pyré (66%) [banán, jablko, borůvka], maltodextrin, koncentrát jahodového pyré (7%), fruktóza, voda, citrát sodný, chlorid sodný, kyselost (kyselina citrónová).
Hmotnost 90 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení