Powerbar

Powerbar ISOACTIVE SPORTS DRINK LEMON

Sportovní nápoj

(6751028887)

Kód: 6751028887

nehodnoceno 0x

399 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Powerbar

Popis

Powerbar ISOACTIVE SPORTS DRINK LEMON

PowerBar ISOACTIVE SPORTS DRINK LEMON je iontový prášek s 5 elektrolyty a se sacharidy pro rychlou a dostatečnou absorbci tekutin během sportovních aktivit. Obsahuje C2MAX Dual Source Carb Mix a skvěle chutná, čímž podpoří dostatečný přísun tekutín. Při aktivním sportu ztrácíte pocením mnoho vody a elektrolytů, které je třeba tělu zpět dodávat. ISOACTIVE – iontový nápoj vám dodá strádající elektrolyty jako sodík, draslík, chlorid, hořčík a vápník a díky skvělé osvěžující chuti nebudete mít nápoje nikdy dost. Je to vůbec první sportovní nápoj obsahující těchto 5 elektrolytů. Mimoto nechybí ani komplex sacharidů C2MAX Dual Source Carb Mix. Každý si může intenzitu nápoje namíchat dle své libosti.

  • příchuť citron
  • obsahuje 5 elektrolytů – sodík, draslík, chlorid, hořčík a vápník
  • vědecky vyvinutá kombinace sacharidů – C2MAX Dual Source Carb Mix
  • skvěle chutná
  • žádná umělá dochucovadla, barviva ani konzervační látky
  • zvyšuje vstřebávání vody během fyzické zátěže

Specifikace

Kód produktu 6751028887
Kód dodavatele 6751028887
Dávkování 34 g prášku (cca 3 polévkové lžíce) rozpusťte v 500 ml vody. Obecně platí, že pro aktivity trvající více než 60 minut je třeba dodržovat následující: Vypít 200-300 ml tekutin v hodině před aktivitou. Pít 150-200 ml každých 15 min během sportu. ISOACTIVE obsahuje 29 g sacharidů na porci, čímž přispěje k doporučenému množství 90 g sacharidů každou hodinu během sportovní aktivity. Jako součást vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu.
Složení Dextróza, maltodextrin, fruktóza, minerální látky (citrát sodný, chlorid sodný, laktát vápenatý, chlorid draselný, uhličitan hořečnatý), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní citrónové aroma, koncentrát (saflor, citrón). Může obsahovat stopy sóji a mléka.
Hmotnost 600 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení