POLAR

POLAR VANTAGE V2 HR

Multisportovní hodinky s GPS a záznamem tepové frekvence

(106317)

Kód: 106317

nehodnoceno 0x

Popis

POLAR VANTAGE V2 HR

Hodinky Polar VANTAGE V2 vám pomohou objevit vaše pravé já. Tyto vodotěsné sportovní hodinky s GPS a hrudním pásem jsou výsledkem práce odborníků a komplexních odborných znalostí společnosti Polar a disponují funkcemi, jako je měření tepové frekvence na zápěstí, GPS, výkonnostní testy a sledování regenerace.

  • velmi praktická funkce Ukazatel energetického krytí vám napoví, kdy se hlavní efekt vašeho cvičení mění ze spalování tuků na rozvoj kondice, užitečný nástroj zejména pro regulaci hmotnosti při každém zatížení přesně najde a stanoví tuto hranici mezi 60% a 80% maximální TF
  • v rámci krátké rozehřívací fáze dokáže funkce Zone Optimizer (Optimalizace zátěžových zón) upřesnit zátěžové zóny TF podle aktuálního stavu organismu pro danou osobu a daný okamžik. Máte tak naprostou jistotu, že budete vždy trénovat na nejpřesnější možné intenzitě zatížení!
  • tréninkové programy určené především pro lepší běžecký a cyklistický trénink obsahují propracované intervalové tréninky (včetně zahřívací, zátěžové a odpočinkové fáze). Programy jsou přizpůsobeny vašim specifickým potřebám a úrovni fyzické kondice a své cíle aktualizují každé čtyři týdny. Tyto programy můžete vytvářet na adrese www.polarpersonaltrainer.com a přenést do špičkových multisportovních sporttesterů Polar.
  • snadný, přesný a rychlý způsob určení maximální aerobní kapacity (VO2max) každého jedince. Test se provádí vleže a v naprostém klidu – není tedy nutné pro zjištění VO2max zatěžovat jedince do maxima. Podle zjištěných výsledků lze každého jedince zařadit do výkonnostní skupiny v rámci populace. Důležitější je však sledovat vývoj kondice v čase a přizpůsobovat tomu další zátěžové aktivity.
  • Nightly Recharge je funkce automatického měření regenerace přes noc, která vás informuje o tom, jak vaše tělo dokáže regenerovat po tréninku a zátěži
  • Sleep Plus Stages nabízí komplexní rozbor spánku, udává množství a kvalitu spánku a sleduje, kolik času jste strávili v jeho jednotlivých fázích
  • Serene™ je řízené hluboké dechové cvičení, které napomáhá uvolnění těla a zklidnění mysli
  • v databázi Polar je více než 100 sportů s konkrétními údaji
  • podle testu regenerace nohou poznáte, jestli jsou vaše nohy připraveny na vysoce intenzivní trénink, a to během několika minut, aniž byste potřebovali nějaké speciální vybavení – vystačíte si se svými hodinkami
  • řemínek M/L: 155-210 mm
  • hrudní pás je součást balení
  • Aktualizace softwaru nejsou ze strany Sportisima zajišťovány!

Specifikace

Kód produktu 106317
Kód dodavatele 90082711
Materiál pouzdra hliník
Materiál skla krycí sklo Gorilla Glass
Materiál řemínku silikon
Baterie 346 mAh baterie Li-pol. Výdrž baterie až 40 hodin v tréninkovém režimu (GPS a měření tepové frekvence na zápěstí) nebo až 7 dnů v režimu hodinek se souvislým sledováním tepové frekvence. K dispozici je několik možností úspory energie.
Displej dotykový
Měření denní aktivity ano
Měření tepu ano (ze zápěstí)
Integrované GPS ano
Měření rychlosti ano
Navigace po trase ano
Intervalový trénink ano
Záznam tréninkových údajů ano (platforma Polar Flow)
Barometr ano
Kompas ano
Výškoměr ano
Vodotěsnost ano
Nastavení denních cílů ano
Upozornění na pasivitu ano
Čas potřebný k zotavení ano
Záznam tepové frekvence během plavání ano
Vibrace ano
Nastavení tepových zón ano
Notifikace z mobilu ano
NFC platby ne
Indikátor stavu baterie ano
Úsporný režim ano
Přehrávání hudby ne (pouze možnost ovládání hudby z telefonu)
Zámek tlačítek ano
Konektivita Bluetooth
Kompatibilita Android verze 4.3 a novější, iOS 4 a novější
Příslušenství nabíjecí adaptér, hrudní pás Polar H10
Jazyk čeština, angličtina, ruština, polština, španělština atd.
Šířka 4.6 cm
Výška 4.6 cm
Hloubka 1.3 cm
Barva Černá

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M/L
Boleslav
22.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

POLAR VANTAGE V2 HR

Cena: 8 999 Kč