POLAR

POLAR PACER S-L

Multisportovní hodinky

(146350)

Kód: 146350

nehodnoceno 0x

Popis

POLAR PACER S-L

Ultralehké sportovní hodinky Polar PACER S-L s GPS nové generace a optickým snímáním tepové frekvence. Jde o hodinky, které poskytují sportovcům výkonné tréninkové nástroje. Rozšíření barevného spektra přispívá ke zvýšení citlivosti a eliminaci vlivu odstínů kůže na přesnost měření. Díky optimalizované GPS s baterií s dlouhou výdrží můžete trénovat až 35 hodin se zapnutou funkcí GPS a neustálým měřením tepové frekvence. V úsporném režimu vydrží hodinky i 100 hodin se zapnutou funkcí GPS. Samotné jádro hodinek pohání nový a výkonný procesor a vše zvýrazní jasný Always on MIP displej, který je čitelný za jakýchkoliv podmínek.

 

  • FuelWise smart fueling assistant - řeší doplňování tekutin a energie v průběhu závodu i tréninku je naprosto zásadní pro předvedení požadovaného výkonu i následnou regeneraci. Pacer se v tomto směru snaží maximálně pomoci a na výběr dává dvě možnosti. První z nich je manuální nastavení upozornění na to, že se máte napít, nebo najíst. Hodinky pak v požadovaných intervalech zavibrují. Trochu zajímavější je druhá – automatická – varianta upozornění. Pacer totiž dokáže odhadnout, kolik energie jste spotřebovali a že už je správný čas na její doplnění. Tato funkce funguje při aktivitách s minimální délkou 90 minut a vyžaduje po vás informaci o tom, na jak intenzivní zátěž se chystáte (odhad tepové zóny).
  • Energy sources - vyhodnocení tréninku ve smyslu spotřeby kalorií, procentuální vyjádření spotřeby rozděluje na cukry, tuky, bílkoviny. Výsledkem je potom zjištění zda byl trénink efektivní z hlediska "hubnutí" "rozvoje fyzické zdatnosti".
  • Weather - možnost sledování počasí s výhledem na 2 dny, aktualizuje se pomocí aplikace Polar Flow.
  • Nightly Recharge™ je aplikace pro měření míry regenerace těla přes noc. Znázorňuje, jak se dokážete zotavit po denní námaze. Pomáhá s optimálním rozhodováním v každodenním životě, abyste si udrželi celkovou pohodu a dosáhli svých tréninkových cílů.
  • FitSpark® - nabízí snadná a připravená doporučení na každodenní cvičení odpovídající vaší fyzické kondici.
  • Training Load Pro™ - zjistěte, zda trénujete příliš moc, příliš málo nebo tak akorát: zlepšujte svůj výkon, předcházejte zraněním.
  • Aktualizace softwaru nejsou ze strany Sportisima zajišťovány!

Specifikace

Kód produktu 146350
Kód dodavatele 146350
Materiál pouzdra Polymerové pouzdro se sklolaminátem. Rám, tlačítka a spona z plastu.
Materiál řemínku Pohodlný silikon, standardní 20mm šíře pásku.
Baterie 273 mAh baterie Li-pol. Výdrž baterie až 35 hodin v tréninkovém režimu (GPS a měření tepové frekvence na zápěstí) nebo až 7 dnů v režimu hodinek se souvislým sledováním tepové frekvence. K dispozici je několik možností úspory energie
Displej 1,2" vždy zapnutý barevný displej, Rozlišení 240x240; Nastavitelný vzhled ciferníku (8 variant); Zámek; Podsvícení
Měření denní aktivity spálené kalorie, měření tepu 24/7, krokoměr
Měření tepu ano (ze zápěstí)
Integrované GPS ano
Měření vzdálenosti ano
Měření tempa ano
Navigace po trase ne
Intervalový trénink ano
Záznam tréninkových údajů aplikace Polar Flow
Barometr ne
Kompas ne
Výškoměr ano
Vodotěsnost 50 m (5 ATM)
Upozornění na pasivitu ano
Čas potřebný k zotavení ano
Záznam tepové frekvence během plavání ano
Vibrace ano
Nastavení tepových zón ano (uzamknutí dané tepové zóny)
Notifikace z mobilu ano
NFC platby ne
Indikátor stavu baterie ano
Úsporný režim ano
Přehrávání hudby ne (pouze ovládání hudby z telefonu)
Hledání mobilu ne
Zámek tlačítek ano
Konektivita Bluetooth
Kompatibilita OS Kompatibilní s operačními systémy Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 a novějšími. Windows 7 a novější. Aplikace Polar Flow kompatibilní s Android i iPhone.
Příslušenství nabíječka
Jazyk čeština, dánština, holandština, angličtina, turečtina, švédština, španělština, ruština, portugalština, indonéština, němčina, francouzština, finština, italština, polština, norština
Úhlopříčka displeje 1,2"
Šířka 4.5 cm
Výška 4.5 cm
Hloubka 1.15 cm
Hmotnost 40 g

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Super
Anonym
30.11.2023
Velikost: UNI
Milan
2.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.