Pacsafe

Pacsafe VIBE 20L BACKPACK

Bezpečnostní batoh

(118215)

Kód: 118215

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe VIBE 20L BACKPACK

Batoh Pacsafe VIBE 20L BACKPACK byl vyroben tak, aby zabránil krádeži batohu, jeho obsahu i vaší identity a peněz z platebních karet. Batoh před krádeží chrání PopNLock bezpečnostní přezka, díky které ho lze rychle připoutat ke stolu, topení nebo zábradlí. Tolik "oblíbenému" přeřezání popruhů zabraňují 2 zapletená ocelová lanka v systému Carrysafe®. Přední panel je chráněn sítí ocelových lanek eXomesh®. Vnitřek batohu dále chrání zipy zajištěné pomocí unikátního systému Roobar® Sport. Vaše čipové karty a doklady jsou před možným zneužitím bezpečně uloženy v RFIDsafe® kapse.

  • ochrana proti proříznutí

Specifikace

Kód produktu 118215
Kód dodavatele 60291130
Materiál nylon, polyester
Šířka 27 cm
Výška 46 cm
Hloubka 18 cm
Objem 20 l
Hmotnost 518 g
Technologie CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, ROOBAR® SPORT, PopNLock
Barva Černá

Použité technologie

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

ROOBAR® SPORT

Tříúrovňový bezpečnostní zámek na zipy ROOBAR® SPORT zajistí ochranu před kapsáři a nechtěnému rozepnutí zipu. Jezdce můžete zabezpečit pomocí přezky a poté uzamknout visacím zámkem.

PopNLock

Díky bezpečnostnímu klipu PopNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému odnesení.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Pacsafe VIBE 20L BACKPACK

Cena: 3 999 Kč