Pacsafe

Pacsafe STYLESAFE BACKPACK

Dámský bezpečnostní batoh

(118195)

Kód: 118195

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe STYLESAFE BACKPACK

Dámský batoh Pacsafe STYLESAFE BACKPACK nabízí spousty bezpečnostních prvků. TurnNLock bezpečnostní karabina batoh zajistí. Skrytá ocelová síť eXomesh® chrání proti proříznutí. Carrysafe® popruhy vyztužené dvěma ocelovými lanky se jen tak nepoškodí. RFIDsafe® kapsy chránící proti zneužití karet a dokladů. Táhla zipů s karabinkou zabraňují nežádoucí manipulaci se zavazadly. Zabezpečené zipy chrání proti rychlému nežádoucímu rozepnutí.

  • popruhy vyztužené ocelovými lanky, zakončené bezpečnostní karabinou
  • skrytá ocelová síť chrání proříznutí
  • zabezpečené zipy

Specifikace

Kód produktu 118195
Kód dodavatele 118195
Materiál polyester
Šířka 27 cm
Výška 37 cm
Hloubka 12 cm
Objem 12 l
Hmotnost 365 g
Technologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ZIP CLIPS

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS nabízí všitou karabinku přímo na batohu, ke které můžete přichytit jezdce zipu. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

Hodnocení

0

0 Hodnocení