Pacsafe

Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY

Pánská bezpečnostní taška přes rameno

(118202)

Kód: 118202

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY

Taška Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY odláká nejednoho zlodějíčka svými bezpečnostními vychytávkami. Vnější a vnitřní materiál byl navíc vyroben recyklací PET lahví, aby byl pro naši planetu ještě menší zátěží. Dvě větší kapsy na zip v sobě skrývají polstrovanou kapsu na 7" tablet, síťované kapsičky, očka na tužky, karabinku na klíče a přihrádku, která dokáže blokovat RFID signál, díky kterému předejdete bezdrátové krádeži dat z vašich platebních karet nebo osobních dokladů. Jezdce zipů je možné zajistit pomocí Roobar sport locking system zámku, který jde navíc zajistit i zámečkem (prodává se zvlášť). Zboku se nachází skládací skrytá kapsa na lahev vody, která nenarušuje jinak čistý design tašky. Na přední straně se navíc nachází malá kapsa s voděodolným zipem. Vnější materiál je navíc ve přední a dnové části vyztužen ocelovou sítí eXomesh, která brání proříznutí tašky nožem. Široký popruh Carrysafe je vyztužen dvojicí ocelových lanek, bránících odříznutí během nošení a zakončen bezpečnostní karabinou se zámkem TurnNLock.

  • vyrobena recyklací PET lahví (konkrétně 11 kusů)
  • ochrana proti proříznutí
  • zabezpečené zipy
  • skládací skrytá kapsa na lahev

Specifikace

Kód produktu 118202
Kód dodavatele 30620100
Materiál 600D polyester (recyklovaný)
Šířka 20 cm
Výška 28.5 cm
Hloubka 9 cm
Objem 6.5 l
Hmotnost 520 g
Technologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ROOBAR® SPORT
Barva Černá

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

ROOBAR® SPORT

Tříúrovňový bezpečnostní zámek na zipy ROOBAR® SPORT zajistí ochranu před kapsáři a nechtěnému rozepnutí zipu. Jezdce můžete zabezpečit pomocí přezky a poté uzamknout visacím zámkem.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Pacsafe METROSAFE X VERTICAL CROSSBODY

Cena: 3 499 Kč