Pacsafe

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Pánský bezpečnostní městský batoh

(118203)

Kód: 118203

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Elegantní městský batoh Pacsafe METROSAVE X 20L BACKPACK v sobě skrývá spoustu bezpečnostních prvků. Vnější a vnitřní materiál byl navíc vyroben recyklací PET lahví, aby byl pro naši planetu ještě menší zátěží. Má měkká polstrovaná záda s odvětráváním, pásek pro možnost zasunutí na teleskopickou rukojeť kufru a skrytou kapsu na zádech na nejnutnější drobnosti jako pas, telefon nebo peníze. Z boku má batoh skrytou kapsu na lahev na vodu, která nenarušuje čistý design. Na přední straně se nachází dvě menší kapsy se zapínáním na voděodolný zip, které v sobě ukrývají praktické pořadače pro rychlý přístup k vašim věcem a karabinku na přichycení klíčů. Jezdce všech zipů jsou chráněny proti rychlému rozepnutí kapsářů. Hlavní kapsa v sobě skrývá dvě polstrované kapsy na 13" notebook a 7" tablet, dále pak menší zipovou kapsu a přihrádky na pero a drobnosti. Jedna z kapsiček je chráněna materiálem, který zabraňuje RFID záření, Vy jste tak ochráněni proti bezkontaktní krádeži dat a identity z vašich dokladů a platebních karet. Jezdce zipů hlavní kapsy je možné zajistit přezkou Roobar Sport locking system, kterou je možné zajistit i visacím zámkem (prodává se zvlášť). Přední kapsa a dno batohu je chráněno sítí ocelových lanek eXomesh, která chrání batoh proti proříznutí nožem. Popruhy batohu jsou vyrobeny z neproříznutelného materiálu Dyneema a protkány dvěma ocelovými lanky, proti odříznutí. Jeden z popruhů batohu je vybaven bezpečnostní karabinou se zámkem TurnNLock, který umožňuje rychlé a bezpečné přichycení batohu k bezpečnému místu, pokud ho nechcete mít na očích každou minutu. 

  • vyroben recyklací PET lahví (konkrétně 24 kusů)
  • praktické ucho pro zavěšení nebo uchycení
  • ochrana proti proříznutí
  • zabezpečené zipy

Specifikace

Kód produktu 118203
Kód dodavatele 30640100
Materiál 600D polyester (recyklovaný)
Šířka 30 cm
Výška 45 cm
Hloubka 13 cm
Objem 20.5 l
Hmotnost 730 g
Technologie TurnNLock, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ROOBAR® SPORT, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®
Barva Černá

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

ROOBAR® SPORT

Tříúrovňový bezpečnostní zámek na zipy ROOBAR® SPORT zajistí ochranu před kapsáři a nechtěnému rozepnutí zipu. Jezdce můžete zabezpečit pomocí přezky a poté uzamknout visacím zámkem.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu. Houževnatá tkanina Dyneema® navíc zajistí ještě větší odolnost popruhu.

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Catalin
4.8.2022
Velikost: UNI
Drahý, ale v porovnání s ostatními batohy bezkonkurenční
Miloš
8.6.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Cena: 4 490 Kč