Pacsafe

Pacsafe METROSAFE LS450 BACKPACK

Bezpečnostní batoh

(118200)

Kód: 118200

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe METROSAFE LS450 BACKPACK

Batoh Pacsafe METROSAFE LS450 BACKPACK nabízí několik praktických bezpečnostních prvků. TurnNLock bezpečnostní karabina batoh zajistí proti nechtěnému odnesení. Skrytá ocelová síť eXomesh® a Carrysafe® popruhy vyztužené dvěma ocelovými lanky chrání proti proříznutí. RFIDsafe® kapsa dokáže blokovat RFID signál, díky kterému předejdete bezdrátové krádeži dat z vašich platebních karet nebo osobních dokladů. Táhla zipů s karabinkou zabraňují nežádoucí manipulaci se zavazadly.

  • zamykatelné očko pro táhla zipů
  • zabezpečené zipy
  • ochrana proti proříznutí

Specifikace

Kód produktu 118200
Kód dodavatele 118200
Materiál nylon, polyester
Šířka 30 cm
Výška 48 cm
Hloubka 17 cm
Objem 25 l
Hmotnost 835 g
Technologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, LOCKABOUT SECURITY CLIP

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

LOCKABOUT SECURITY CLIP

Tříúrovňový bezpečnostní zámek na zipy LOCKABOUT SECURITY CLIP pomáhá chránit před kapsáři a nechtěnému rozepnutí zipu. Jezdce můžete zabezpečit pomocí přezky a poté uzamknout visacím zámkem.

Hodnocení

0

0 Hodnocení