Pacsafe

Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK

Bezpečnostní recyklovaný batoh

(118214)

Kód: 118214

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK

Bezpečnostní batoh Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK je vyroben recyklací použitých rybářských sítí vylovených z oceánů, a jde i dále recyklovat. Pobere všechny vaše věci, které potřebujete během dne mít po ruce. Bez problému pojme až 13" Macbook. Praktické kapsy a organizéry vám umožní rychlý a pohodlný přístup ke všemu uvnitř. Venkovní kapsa na lahev s vodou šetří místo v batohu. Bezpečnostní karabina TurnNLock zajistí batoh proti nechtěnému odnesení. Skrytá ocelová síť eXomesh® a Carrysafe® popruhy vyztužené dvěma ocelovými lanky chrání proti proříznutí. RFIDsafe® kapsa poskytuje ochranu proti zneužití karet a dokladů. Táhla zipů s karabinkou zabraňují nežádoucí manipulaci se zavazadly.

  • zamykatelné očko pro táhla zipů
  • ochrana proti proříznutí
  • zabezpečené zipy

Specifikace

Kód produktu 118214
Kód dodavatele 40120641
Materiál recyklovaný nylon (ECONYL)
Šířka 29.5 cm
Výška 42 cm
Hloubka 13 cm
Objem 15 l
Hmotnost 660 g
Technologie TurnNLock, CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, LOCKABOUT SECURITY CLIP
Barva Tmavě modrá, Černá

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

CARRYSAFE® POPRUH

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu.

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

LOCKABOUT SECURITY CLIP

Tříúrovňový bezpečnostní zámek na zipy LOCKABOUT SECURITY CLIP pomáhá chránit před kapsáři a nechtěnému rozepnutí zipu. Jezdce můžete zabezpečit pomocí přezky a poté uzamknout visacím zámkem.

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: UNI
Dana
31.7.2023
Velikost: UNI
Super batoh, top kvalita
Vojtech
19.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Pacsafe METROSAFE LS350 ECONYL BACKPACK

Cena: 4 299 Kč