Pacsafe

Pacsafe GO CROSSBODY

Crossbody taška

(118205)

Kód: 118205

nehodnoceno 0x

Popis

Pacsafe GO CROSSBODY

Kompaktní kabelka Pacsafe GO CROSSBODY , která se hodí ke každému oblečení a pobere všechny potřebné věci - telefon, peněženku, sluneční brýle a dokonce i 7palcový tablet - a je tak ideální volbou na cesty. Tato crossbody taška je vybavena materiály a popruhem odolnými proti proříznutí, bezpečnými zipy a kapsou s blokováním RFID. Kolekce Pacsafe GO odemyká dobrodružství a možnosti díky zabezpečení proti krádeži a bezproblémovému fungování. Vyrobeno ze 7 recyklovaných plastových lahví.
  • RFIDsafe® kapsy chránící proti zneužití karet a dokladů
  • TurnNLock bezpečnostní karabina k zajištění zavazadla
  • zajištění zavřeného zipu
  • Carrysafe® popruhy vyztužené Dyneemou
  • eXomesh® skrytá ocelová síť chrání proti proříznutí
  • eXomesh® slashguard - našitá síť z ocelových lanek zajistí ochranu proti proříznutí tašky
  • k výrobě bylo zrecyklováno 7 PET lahví

Specifikace

Kód produktu 118205
Kód dodavatele 118205
Materiál polyester 600D (recyklovaný)
Počet komor 1
Šířka 24 cm
Výška 16 cm
Hloubka 7 cm
Objem 2.5 l
Hmotnost 280 g
Technologie TurnNLock, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, ZIP CLIPS, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®, RFID safe
Kolekce GO

Použité technologie

TurnNLock

Díky bezpečnostní karabině TurnNLock zabezpečíte vaší tašku či batoh proti krádeži. Ve dvou snadných krocích zavazadlo připnete k topení, židli či zábradlí a zajistíte ho tak proti nechtěnému ...

eXomesh®

Technologie eXomesh® v sobě ukrývá síť z nerezové oceli, která je všita v batohu. Tato bariéra ochrání zavazadlo před proříznutím a následnému vypadnutí či krádeži věcí.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB zabezpečuje zip pomocí našitého očka. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

ZIP CLIPS

ZIP CLIPS nabízí všitou karabinku přímo na batohu, ke které můžete přichytit jezdce zipu. Díky tomu jste chráněni proti nechtěnému rychlému rozepnutí zipu a následné krádeži obsahu batohu.

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Popruh Carrysafe® v sobě ukrývá dvě zapletená ocelová lanka, která zabraňují přeříznutí a následné krádeži batohu. Houževnatá tkanina Dyneema® navíc zajistí ještě větší odolnost popruhu.

RFID safe

Pokud je peněženka, kapsa kabelky nebo aktovky (pouzdro na doklady atd.) opatřena RFID ochranou, tak je zpravidla lemována speciálními ochrannými RFID vlákny, které dokáží zablokovat příchozí ...

Kolekce

GO

Hodnocení

0

0 Hodnocení